Neuropress Terápia

NeuroPress Terápia logó

Erdélyben születtem, gyermekkoromat az Egyesült Államokban töltöttem, ott is érettségiztem. Fiatalon, iskola mellett, önkéntes munkákat vállaltam, mozgássérült gyerekeket segítettem.

A segítség nyújtás már akkor is jelen volt az életemben, bár akkor még nem tudtam, hogy a gyógyítás lesz az utam. Érettségi után, édesapám kérésére Budapestre költöztem és az általa kifejlesztett sajátos kezelési módszert kezdtem el tanulmányozni. Rendkívüli eredményeket ért el a gyógyítás területén, a szervezet önkorrekciós folyamatait aktiválva.

Érdekelt a pszichológia, így először 1999-ben elvégeztem az Alternatív Természettudományi Főiskola Parapszichológiai karát.
Gyógymasszőr és Gyógytornászi képesítést szereztem 2002-ben, majd később az
Egészségügyi Továbbképző Intézmény Reflexológia szakát is abszolváltam 2006-ban.
2010-ben a Pécsi Tudományegyetemen a Természetes Gyógymódok szakértőjeként végeztem.
2010-ben részt vettem a 4. World Ayurveda Congress eseményen.
2016-ban a Funkcionális Táplálkozási Ismeretek képzést is elvégeztem
Igyekszem folyamatosan képezni magam minden olyan témában, amely az egészség megőrzéssel, az egészségfejlesztéssel kapcsolatos.

Az alábbi képzéseken vettem részt:
2008.05. XIII Debreceni Nephrologiai Napok Országos Továbbképző tanfolyam
2009.06. XIV Debreceni Nephrologiai Napok Országos Továbbképző tanfolyam
2012.05. XVII Debreceni Nephrologiai Napok Országos Továbbképző tanfolyam
2016.11.05 A Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége XVIII Szakmai Konferenciája
2019.09.28 A Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége XXI. Szakmai Konferenciája.
2020.11.28 I. Magyar Reflexológiai Konferencia

Közben az ideg-inger terápiát, amit édesapámtól tanultam meg, igyekszem minél magasabb szintre fejleszteni, kiegészíteni, hogy egyre jobb eredményeket érhessek el a hozzám forduló pácienseknél.

A Neuropress terápia főként a betegségek kiváltó okaira, azok megszüntetésére összpontosít, nem csupán tüneti kezelést nyújt. Mellékhatások és ártófaktorok nélkül fejti ki hatását, lényege a szervezet öngyógyító folyamatait segítő, fájdalomingeren alapuló kondicionálás.

Munkámban feleségem a partnerem, ő is a Semmelweis Egyetemen végzett egészségfejlesztő és mentálhigiénés szakemberként. Szerencsés ember vagyok, a családi hátterem lehetővé teszi nekem, hogy a gyógyításban kiteljesedjek.
Két fiú büszke édesapja vagyok. Az idősebb fiam érdeklődik az egészségügy irányában és természetes én is mint minden szülő szeretném, ha majd eljön az idő átadjam neki a staféta botot, de semmi nem kötelező. Hiszem azt, hogy egy ember akkor tud kiteljesedni, ha megtalálja a számára megfelelő utat, és szereti azt, amit csinál. A gyógyítás hivatás, ha ezt nem érezzük, akkor más irányba kell keresgélni. Igaznak tartom a mondást „tedd azt amit szeretsz és szeresd azt amit csinálsz.”
Személyes és szakmai hitvallásom, hogy a beteg java a legfőbb vezérlő elv.

„A gyógyítás számunkra nem munka, hanem életfeladat!”
Ennek megfelelően végzem vezetői és gyógyító tevékenységemet.