top of page

Sikertörténetek
Az öngyógyító folyamatok ereje - Bőrgyógyászati panaszok

Anikó csalánkiütéssel küzdött. Hosszas gyanakodás után - a NeuroPress Terápiának köszönhetően - rájött arra, hogy szivárgó bél szindrómában szenved!


Gluténérzékenység és csalánkiütés
2 éve novemberben kezdődött újabb kálváriám az allergiával. Korábban ugyanis egy hosszabb tortúra után sikerült rájönnöm, hogy gluténérzékenységben szenvedek. Ennek a tortúrának kiindulópontja volt a csalánkiütés. Mihelyst beállítottam az étrendemet, a kínzó tünet elmúlt. Rá körülbelül 3 évre, a diéta mellett a tünet ismét előjött, és elviselhetetlen mértékig erősödött. Kisebbik lányom akkor volt alig fél éves. Szoptattam, és ahogy a testvéreit is, őt is másfél éves koráig szerettem volna táplálni anyatejjel.  Így komolyabb allergiagyógyszer nem jöhetett szóba.

A kiütések viszont minden nap jelentkeztek, főleg este, és annyira erősen, hogy muszáj volt egy megfelelő készítményt szednem. Szerencsére találtam ilyet, de nyilván a kiváltó okok kiderítése volt a cél. Gyanakodtam mindenre, amit csak találtam az interneten.

Elkezdtem Candida diétát folytatni, ami valamennyire enyhítette a tüneteket. Annyira tanácstalan voltam, hogy korábbi szkepticizmusom félretéve biorezonanciára jelentkeztem be. Közben persze folyamatosan szoptattam. A biorezonancia eredménye eléggé mellkason vágott: rengeteg élelmiszerre mutatott érzékenységet. Igazából a Paleo diéta az, ami megoldást jelentett. Viszont nem akartam így élni, biztos voltam benne, hogy nem normális, hogy ennyi dologra allergiás vagyok.

 

"Elkezdtem nyomozni, így találtam rá a NeuroPress Terápiára."

Kissé félve bejelentkeztem egy állapotfelmérésre, ahol Vargha Attila megállapította, amit sejtettem: szivárgó bél szindróma. Persze rosszul esett szakembertől hallani, de annyira kedvesen és pozitívan fogadtak, hogy erőt merítettem a kezelések megkezdéséhez. Megnyugtattak, hogy van erre megoldás. Ami még inkább szimpatikus volt, hogy teljesen természetesnek vették, hogy a szoptatást nem hagyom abba, sőt támogattak benne. Szorgalmasan jártam a kezelésekre, szedtem a javasolt étrend kiegészítőket, tartottam a szigorú étrendet. A javulás hamarosan be is indult. Hihetetlen, de körülbelül egy hónap után el is hagyhattam az allergiagyógyszert és szép fokozatosan megerősödött az emésztőrendszerem annyira, hogy visszavezethettem bizonyos élelmiszercsoportokat. Közben beiktattunk egy májméregtelenítést is, ami további lendületet adott a felépülésemhez.

Lassan, de biztosan a kezeléseknek köszönhetően és a megszerzett tudás birtokában elengedhették a kezem. Természetesen nem fogok már úgy táplálkozni, mint a kiütések megjelenése előtt, de nem is szeretnék.

 

Köszönöm Vargha Attilának és a NeuroPress Terápia csapatának!

 

Köszönettel: S. Anikó

Online bejelentkezés állapotfelmérésre

arrow&v
Elfogadom az

NEUROPRESS TERÁPIA BUDAPESTEN A XI. kerületben
1114 Budapest, Ulászló u. 38.
Mobil: 06-30/434-7094

NEUROPRESS TERÁPIA BUDAPESTEN A XII. kerületben

1123 Budapest, Kék golyó u. 6.

Mobil: 06-30/777-7033

NEUROPRESS TERÁPIA KECSKEMÉTEN
6000 Kecskemét, Vízöntő u. 9.

Tel.: 06-76/506-764
Mobil: 06-30/944-2528

NEUROPRESS TERÁPIA GYŐREN
9027 Győr, Madách utca 22.
Tel.: 06-96/313-521
Mobil: 06-70/341-5951

NEUROPRESS TERÁPIA SZEGEDEN
6724 Szeged, Kálvária tér 16. I/C-D
Mobil: 06-30/372-4600

 

NEUROPRESS TERÁPIA DUNASZERDAHELYEN
Dunaszerdahely, Galántai út 658
Tel: +421-911-627-644

bottom of page