top of page

Sikertörténetek
Az öngyógyító folyamatok ereje - Hormonális panaszok

Bea a NeuroPress terápiának köszönhetően újra kirobbanó formában van, búcsút intett a hasmenéstől, a puffadástól, a pajzsmirigy göböktől és a +kilóktól is! Újra üde és energikus!

Bea problémái

Ismerősömtől hallottam a Neuropress Terápiáról és mivel emésztési problémáim súlyosbodtak, úgy döntöttem bejelentkezem egy állapotfelmérésre.

3 éve epeproblémával küzdöttem, amire orvosságot kaptam, de attól erős hasmenésem volt, így végül az epehólyagom kivétele mellett döntöttem. Sajnos utána a tüneteim nem rendeződtek, a hasmenés visszatért, ami társul egy alhasi fájdalommal és puffadással is. 

Hízás és pajzsmirigy göbök

A kilók is felszaladtak, +6-7 kg. Ehhez társult, hogy 4 éve pajzsmirigy göböket fedeztek fel nálam. Mérges voltam és tanácstalan. Akartam egy hatékony megoldást, nem akartam beletörődni, hogy ezen változtatni nem lehet.

600.jpg

NeuroPress állapotfelmérés

Az állapotfelmérés meggyőzött. Vargha Attilától megtudtam a problémáim hátterében álló kiváltó okokat. Részletről részletre elmagyarázta, hogy mi zajlik a szervezetemben, a terápia hogyan tud segíteni és én mivel tudok hozzájárulni egészségem, állapotom javulásához. Motivált lettem és kíváncsi. Elkezdtem a kezeléseket, kitartóan jártam a NeuroPressbe, heti háromszor eleinte. Már az első kezeléssorozat után sokkal jobban éreztem magam, időközben egy kiegészítő vizsgálatra, biorezonanciára is sor került, mellyel pontosítottuk a táplálkozási javaslatokat. Kezelőim és Vargha Úr mindenben támogatott. Tartottam az egyénre szabott táplálkozási javaslatokat, rendszeresen jártam kezelésekre. Már az első felülvizsgálatra az egészségem újra visszatért, nagyon jól voltam, de stabilizálni kellett állapotomat, hogy tartós legyen az eredmény, így további kezelésekre volt szükségem. Heti kétszer, majd csak heti egyszer jártam. Végül az eredmények magukért beszélnek: nincs orvosság, nincs problémám, tüneteim megszűntek. Teljesen jól vagyok, rengeteget tudtam meg magamról. Valamint csodák-csodája pajzsmirigy göbök eltűntek, valamint fogyásom is elindult.

 

Kicsattanó formában vagyok és ezt a NeuroPress Terápiának köszönhetem! Köszönöm kezelőimnek és Vargha Attilának a biztatást! Szuper csapatot ismerhettem meg bennük!

 

Tisztelettel: Bea

Online bejelentkezés állapotfelmérésre

arrow&v
Elfogadom az

NEUROPRESS TERÁPIA BUDAPESTEN A XI. kerületben
1114 Budapest, Ulászló u. 38.
Mobil: 06-30/434-7094

NEUROPRESS TERÁPIA BUDAPESTEN A XII. kerületben

1123 Budapest, Kék golyó u. 6.

Mobil: 06-30/777-7033

NEUROPRESS TERÁPIA KECSKEMÉTEN
6000 Kecskemét, Vízöntő u. 9.

Mobil: 06-30/944-2528

NEUROPRESS TERÁPIA GYŐREN
9027 Győr, Madách utca 22.
Tel.: 06-96/313-521
Mobil: 06-70/341-5951

NEUROPRESS TERÁPIA SZEGEDEN
6724 Szeged, Kálvária tér 16. I/D
Mobil: 06-30/372-4600

 

NEUROPRESS TERÁPIA DUNASZERDAHELYEN
Dunaszerdahely, Galántai út 658
Tel: +421-911-627-644

bottom of page