top of page

Sikertörténetek
Az öngyógyító folyamatok ereje - Nőgyógyászati panaszok

Brigi 3 vetélés után kereste fel a NeuroPress Terápiát. A kezeléseknek köszönhetően született meg Benett baba!

A mai fiatalok nagyrészt későn szeretnének Anyák lenni, Nekem mindig is ez volt a vágyam. Én már a NeuroPress Terápiához céltudatosan jelentkeztem be: „Kisbabát szeretnénk a férjemmel”.

 

Vetélések

Túl voltam 2 év alatt 3 vetélésen, ami borzasztóan megviselt. Nőgyógyászati problémáim voltak: görcsös, rendszertelen menszesz és ehhez társult jó pár kellemetlen tünet. Nagyon nehéz volt lelkileg az első alkalom, azaz az állapotfelmérés. Sajnos a férjem nem tudott elkísérni, így egyedül érkeztem. Míg az orvosok semmit nem mondtak, széttárták a kezüket, az állapotfelmérésen Vargha Attila információk áradatával halmozott el, csak biztatott, hogy mihamarabb vágjunk bele, semmi akadálya, hogy gyermekem szülessen. Elsírtam magam, megkönnyebbültem. Jó volt végre valami mást is hallani. Izgatottan vágtam bele, melyben férjem mindvégig támogatott. Vargha Úr életmódbeli javaslatokkal is ellátott a kezelések mellett és a további laborokat, kiegészítő vizsgálatokat is megbeszéltük.

A felülvizsgálatok során szigorúan mindenre töviről hegyire rákérdezett. Bizony be kellett valljam nem mindig tartottam az előírtakat, de mivel itt nem varázslás zajlik, végül elfogadtam, hogy nekem is tennem kell azért, hogy ez a baba megfoganjon. Komolyan vettem mindent, amit kellett. 

500.jpg

A NeuroPress megtette a kezelésekkel, én pedig a javaslatok tartásával segítettem szervezetemet, hogy mihamarabb áldott állapotba kerüljek. Sok mindenen kellett változtatnom és rendszeresen jártam a kezelésekre is. Rengeteg hullámvölgyön voltam túl, de jó úton haladtam, végig „fogták” a kezemet. Bármilyen kérdésem volt, mindig kaptam választ. Nem volt könnyű, de nagyon elszánt voltam. Hamarosan értelmet nyert az életem, amiért egy nő örül, hogy nőnek születik, hogy egyszer átélje azt a csodát, amire csak mi nők vagyunk képesek, hogy életet adjunk egy pici gyermeknek. Valósággá vált minden, amire vágytunk egy személyben: Tóth Benett Olivér 2019. július 24-én 16.50 perckor megszületett. Mondanom sem kell jó érzés Anyának lenni, nagyon jó fogni és tudni, hogy Ő csak Rám és Bandira számíthat. Édes baba, imádjuk!

 

Köszönöm a NeuroPress Terápiának, hogy bíztattak és segítettek, hogy ne adjuk fel! Büszkén nézegetem majd én is a honlapon megjelenő történetünket és Benett babánk fényképét! Szívből ajánlom a terápiát azoknak, akik babát szeretnének, de valamiért ez nem jön össze vagy egyéb más egészségügyi gondjuk van! Ha a rendelő felé járok, benézek Benett babával Vargha Úrhoz, a kezelőmhöz és az ott dolgozókhoz, tudom az én boldogságom, az én sikerem az Övéké is.

Hálás köszönet: Tóthné Földi Brigitta Vivien
 

501.jpg

Online bejelentkezés állapotfelmérésre

arrow&v
Elfogadom az

NEUROPRESS TERÁPIA BUDAPESTEN A XI. kerületben
1117 Budapest, Fehérvári út 23. I/11.
Mobil: 06-30/434-7094

NEUROPRESS TERÁPIA BUDAPESTEN A XII. kerületben

1123 Budapest, Kék golyó u. 6.

Mobil: 06-30/777-7033

NEUROPRESS TERÁPIA KECSKEMÉTEN
6000 Kecskemét, Vízöntő u. 9.

Mobil: 06-30/944-2528

NEUROPRESS TERÁPIA GYŐREN
9027 Győr, Madách utca 22.
Tel.: 06-96/313-521
Mobil: 06-70/341-5951

NEUROPRESS TERÁPIA SZEGEDEN
6724 Szeged, Kálvária tér 16. I/D
Mobil: 06-30/372-4600

 

NEUROPRESS TERÁPIA DUNASZERDAHELYEN
Dunaszerdahely, Galántai út 658
Tel: +421-911-627-644

bottom of page