top of page

Varga Nándorné megszabadult emésztési és hormonális tüneteitől.

Facebook cikk folytatása:

Eldöntöttem, hogy megpróbálom a NeuroPress Terápiát és nagyon örülök, hogy a döntésből kitartó szándék lett. Az első felmérésen kiderült minden bajom, anélkül, hogy bármiről is beszámoltam volna előzetesen. A további vizsgálatokból kiderült, hogy mit ehetek és mit nem, milyen fontos vitaminok és ásványi anyagok hiányoznak a szervezetemből.           Mindenre pontos magyarázatot és indoklást kaptam. Sok hasznos tanácsot és konkrét segítséget kaptam az életmódváltáshoz. Mindemellett kedvesek voltak velem, odafigyeltek rám. 

Mára már nagyon jól érzem magam. Sokkal egészségesebben táplálkozom, megszűntek az epepanaszaim, a koleszterin szintem normalizálódott. A vérnyomásom helyreállt, a gyógyszereimet fokozatosan elhagytam és semmi panaszom nincsen. Az ízületeim nem fájnak. Megszűntek a hőhullámok, az alvászavarral együtt.

A hormon és idegrendszeremet is helyreállították. Fogytam pár kilót, tudok többet mozogni és sokkal jobb a közérzetem, teherbíró képességem.

Hálás szívvel mondok köszönetet Önnek kedves Attila, a gyógyulásomért. Bármilyen gondom, bajom lesz, bizalommal fogok Önökhöz fordulni és jó szívvel ajánlom másoknak is a NeuroPress Terápiát, ahonnan gyógyultan és elégedetten távozhatok.

 

Kisszállás, 2016. május 17. , Tisztelettel és köszönettel: Varga Nándorné

Átütő sikerek a gyógyításban a NeuroPress Terápiával​
Az öngyógyító folyamatok ereje

A módszer lelke egy manuális ideg-inger terápia, aminek alapja a reflexológia és az akupresszúra, kettő összekapcsolásáról van szó, hanem inkább a továbbfejlesztéséről és ehhez járul a holisztikus megközelítés, vagyis nem pusztán az adott problémára koncentrálunk, hanem az egész embert nézzük, egyszerre oda figyelve fizikai, lelki és idegrendszeri állapotára.

 

Ezt célozza az alapos állapotfelmérés, a különböző szakemberek összehangolt, egymást támogató munkája és a páciens részletes tájékoztatása. Aki felkeres bennünket, azt nem betegként kezeljük, hanem az egészsége helyreállításában és fenntartásában leginkább érdekelt együttműködő partnerként. Meggyőződésünk, hogy mind a megelőzésben, mind a gyógyulásban a legfontosabb a páciens motivációja, enélkül nincs eredmény.

Online bejelentkezés állapotfelmérésre
Rendelőink: Budapest, Győr, Kecskemét, Szeged ,Pécs, Dunaszerdahely (SK)

Success! Message received.

bottom of page