top of page

Sikertörténetek
Az öngyógyító folyamatok ereje - Érrendszeri panaszok

Pánik a színpadon. Markovits Editnek hívnak, de Győrben mindenki csak Csibinek ismer. Aki valaha is megfordult itt kulturális programokon, rendezvényeken, bálokon, találkozhatott velem. 

Most leírnám az én kis történetemet, aminek remélhetően, happy end lesz a vége, hála Vargha Zsoltnak és az Ő nagyszerű terápiájának. Mindig is túlsúlyos ember voltam, de a közelmúltban már nagyon elhatalmasodott rajtam. Először a lábaim kezdtek egyre jobban fájni, majd a derekam sajgása következett. Egyre többször kellett leülnöm a színpadon éneklés közben, ami bizony nem tette könnyebbé a dolgomat. Ezzel párhuzamosan éjszakai kézzsibbadások jelentkeztek és hamarosan már fulladási rohamokkal is küzdöttem. Végtelenül sajnáltam magam, de nem volt erőm, semmin változtatni az egészségem érdekében. Aztán egy napon édesapám bekerült a kardiológiára. Mikor az ismerős professzor meglátott, lehordott és nagyon rám ijesztett, hogy tolókocsi, vagy akár a legrosszabb is bekövetkezhet, ha nem kezdek azonnal fogyókúrába. Hát ez volt az első löket, aminek köszönhetően 10 kg- tól szabadultam meg. Hamarosan újabb trauma következett be egyik szabadtéri fellépésemen. Egy egyórás előadásról volt szó, amit ugye nem illik ülve végig énekelni. Térdtől lezsibbadtak a lábaim, azt sem tudtam, hogy hogyan fogok tovább lépni. Persze mindent megtettem, hogy a nagyszerű és hálás közönség élvezhesse a műsort és ne vegyen észre semmit. Roppant nehéz volt végigcsinálnom, de a sok taps, a nézők szeretete kárpótolt mindenért. Az öltözőbe visszatérve kitört belőlem a sírás, és erős pánikroham kerített hatalmába. Egyik kedves barátnőm, aki elkísért a fellépésemre, mondta, hogy most aztán nincs apelláta,azonnal elvisz engem a NeuroPress Terápia győri rendelőjébe. Nem tiltakoztam.

Kellemes meglepetésként ért, hogy az alternatív gyógyászati központ mennyire barátságos környezetben várja a pácienseit. Először állapotfelmérésen vettem részt, rendkívül érdekes dolog volt, alig hittem a fülemnek, hogy mi mindenre ad érthető, logikus választ Vargha Úr, a szervezetem működésével kapcsolatban. Nem akarom sorolni, de világossá vált számomra megannyi dolog. Például az is, hogy a pajzsmirigy alulműködésem miként befolyásolja a vérnyomásomat, hogy egyáltalán hogyan függ össze minden mindennel. Korábban abban reménykedtem, hogy a saját erőm és az orvosságok majd megoldják a problémáimat, de rá kellett ébrednem, hogy az csak ideiglenes megoldás, ráadásul nem szűntetik meg a betegségeket kiváltó okokat. Amivel viszont a legnagyobb meglepetést szerezte, hogy pontosan elmondta a bennem aktuálisan zajló lelki problémákat is. Teljesen pontosan! Meglepő volt! Persze ma már értem, hogy a szervi elváltozásaim ezt is elárulták neki. Most már logikus, hogy amit tesznek, az egy olyan komplex terápiát jelent, ami nem a mindenféle tüneteimet kezeli (pl.: magas vérnyomás), hanem a teljes szervezetem megfelelő működését állítja helyre. ENGEM gyógyítanak, testemmel-lelkemmel együtt! Felvillanyozottam, hogy van remény. Természetesen a javasolt életmódtanácsok betartásával. Hát, igen mert nem csak a terapeután múlik a dolog, bármilyen kiváló is. Nekünk is tennünk kell a sikerért! 
Vargha Zsolt és a NeuroPress Terápia összes munkatársának személyében egy nagyon segítő csapatot ismertem meg. Tényleg azon dolgoznak hatalmas hivatástudattal, szívvel-lélekkel, hogy a megfelelő kezelések és komplex gyógymód alkalmazásával, a hozzájuk fordulók valóban felépüljenek, a szervezetük újra egészségesen működjön! Bárki is kérdőjelezi meg a hatékonyságukat, szerintem vagy nem járt még náluk, vagy nem csinálta végig megfelelően a javasolt terápiát. 
Vargha Úr, és a Kezelőm tanácsainak megfelelően, már sokkal jobban figyelek a szervezetem apró jeleire, jelzéseire. Felügyelet mellett csökkentve lett a vérnyomáscsökkentő orvosságom, majd fokozatosan teljesen elhagyhattam és ma gyakorlatilag ott tartok, hogy semmilyen egyéb orvosságra nincs szükségem. Jobb lett a közérzetem, elmúltak a kéz és láb zsibbadásaim, és egészséges életmódváltással mínusz 30 kg- t hagytam magam mögött!! 
Én roppant büszke vagyok önmagamra, de természetesen ez a Neuropress Terápiával közös sikerünk!
Azt hiszem sok, hozzám hasonló cipőben járó embertársamat érintő probléma ez.
Mindenkinek, aki a történetem olvassa, tiszta szívből ajánlom a NeuroPress Terápiát! Igenis van remény, hiszen létezik hatékony, gyógyszermentes megoldás az életünk jobbá, egészségesebbé tételére! Senki ne adja fel! Én sem fogom, folytatom!
Markovics Edit

Online bejelentkezés állapotfelmérésre
Tedd meg az első lépést a gyógyuláshoz vezető úton!

Sikeresen elküldted üzenetedet

NEUROPRESS TERÁPIA BUDAPESTEN A XI. kerületben
1114 Budapest, Ulászló u. 38.
Mobil: 06-30/434-7094

NEUROPRESS TERÁPIA BUDAPESTEN A XII. kerületben

1123 Budapest, Kék golyó u. 6.

Mobil: 06-30/777-7033

NEUROPRESS TERÁPIA GYŐRBEN
9027 Győr, Madách utca 22.
Tel.: 06-96/313-521
Mobil: 06-70/341-5951

NEUROPRESS TERÁPIA KECSKEMÉTEN
6000 Kecskemét, Vízöntő u. 9.

Tel.: 06-76/506-764
Mobil: 06-30/944-2528


NEUROPRESS TERÁPIA PÉCSEN
7624‎ Pécs, Tavasz utca 27.
Tel.: 06-72/211-359
Mobil: 06-30/359-9598

NEUROPRESS TERÁPIA SZEGEDEN
6724 Szeged, Kálvária tér 16. I/C-D
Mobil: 06-30/372-4600

 

NEUROPRESS TERÁPIA DUNASZERDAHELYEN
Dunaszerdahely, Galántai út 658
Tel: +421-911-627-644

bottom of page