top of page

Sikertörténetek
Az öngyógyító folyamatok ereje - Emésztőrendszeri panaszok

Dr. Kiss Tamás (biológus) gyógyulástörténete - IBS-betegség (irritábilis bélszindróma, a bélrendszer működészavara)

Dr. Kiss Tamás vagyok. Már egy ideje irritábilis bélszindrómával kínlódtam, melynek alapja a sok stressz. Egy dologgal tisztában voltam: tüneti kezeléssel nem mehetek semmire, legfeljebb bélfekélyt kaphatok, és egyéb betegségeket. Hallottam a terápiáról, és nagyszerű eredményeiről, így végső megoldásképpen hozzájuk fordultam. Természetesen, mint biológus is alaposan megfontoltam döntésemet, hiszen ebben a tekintetben nem kívülállóként szántam rá magamat a kezelésekre. Nos, a kezelések, néhány hónap után, szinte a teljes gyógyulást hoztak. A kezelések hatására visszatért élni akarásom, határozottabbá, elszántabbá váltam abban a tekintetben, hogy változtassak életemen. 

De mindez nem lehet véletlen, hiszen az idegpályák kezelése messze nem pusztán a fizikai-testi rendszerekre fejt ki hatást, hanem a “lélekre” is. Ezzel együtt az Intézetben rendkívül barátságos, szeretetet sugárzó légkörre leltem. Ez egy “más világ” volt! Az intézményvezető itt azért vezető, hogy a páciensekkel törődjön, hogy átadja egész tudását és lelkét számukra. Gyógyítani nem is lehet másképpen!

Mint biológus, és a tárgyat egyetemen is oktató tanár, kutató, csak annyit mondhatok, hogy az idegpályák megfelelő, egyénekre szabott ingerlése rendkívül hatásos, alapos, célzott beavatkozást jelent a szakavatottak részéről, melynek jótékony hatásait, a páciensek más kezelésekkel ellentétben sokkal rövidebb idő alatt kezdik érezni. Egészen természetes, és belátható, hogy ezen beavatkozásokkal megvalósíthatóvá válik a biológiai-szomatikus (testi) és lélektani mozzanatok együttes kezelése, hiszen a különféle érzetek, érzések, érzelmek, az agy, a megfelelő központok, illetve idegpályák működéseiben fejeződnek ki, jelennek meg, és okoznak különféle tüneteket, akár panaszokat is. A szervek beidegzései, a vegetatív idegrendszer működés-mechanizmusai közvetlen úton, fájdalmaktól mentesen érhetők el, és a megfelelő ráhatásokkal funkciózavaraik hatékonyan kiküszöbölhetőekké válnak. A “test-lélek”, vagy “test-elme” egyensúlyának megteremtése, visszaállítása itt ténylegesen megvalósul. Ezzel a feladattal kapcsolatban ért az a megtiszteltetés, hogy együtt működhetek a NeuroPress Terápia munkatársaival, és alkalmazhatom az általam kifejlesztett “homeosztázis” és “interaktív ego-térkép” felmérési típusokat. Ezek a felmérések kellő alapossággal férnek hozzá a páciensek lelki-testi életének mindenkori állapotaihoz, melynek következtében a kezelések is hatékonyabbá válhatnak. Elmondható, hogy több dimenzióban vizsgálják meg, és követik nyomon pácienseik lelki-testi kondícióját, így a lehető leghatékonyabb módon tudják elősegíteni gyógyulásukat!

Online bejelentkezés állapotfelmérésre
Tedd meg az első lépést a gyógyuláshoz vezető úton!

Sikeresen elküldted üzenetedet

NEUROPRESS TERÁPIA BUDAPESTEN A XI. kerületben
1114 Budapest, Ulászló u. 38.
Mobil: 06-30/434-7094

NEUROPRESS TERÁPIA BUDAPESTEN A XII. kerületben

1123 Budapest, Kék golyó u. 6.

Mobil: 06-30/777-7033

NEUROPRESS TERÁPIA GYŐRBEN
9027 Győr, Madách utca 22.
Tel.: 06-96/313-521
Mobil: 06-70/341-5951

NEUROPRESS TERÁPIA KECSKEMÉTEN
6000 Kecskemét, Vízöntő u. 9.

Tel.: 06-76/506-764
Mobil: 06-30/944-2528


NEUROPRESS TERÁPIA PÉCSEN
7624‎ Pécs, Tavasz utca 27.
Tel.: 06-72/211-359
Mobil: 06-30/359-9598

NEUROPRESS TERÁPIA SZEGEDEN
6724 Szeged, Kálvária tér 16. I/C-D
Mobil: 06-30/372-4600

 

NEUROPRESS TERÁPIA DUNASZERDAHELYEN
Dunaszerdahely, Galántai út 658
Tel: +421-911-627-644

bottom of page