top of page

Sikertörténetek
Az öngyógyító folyamatok ereje - Ízületi panaszok

Dóra egy nagyon fájdalmas, gyulladásos, reumatikus betegséggel kereste fel a NeuroPress Terápiát, amely rendkívüli gerincfájdalmakkal jár. A NeuroPress kezeléseknek köszönhetően mára tünetmentes, javult az emésztése és menstruációs zavarinak is búcsút inthetett.

 

Körülbelül 2015 óta küzdöttem különböző egészségügyi problémákkal, évek teltek el, míg 2017-ben sikerült találnom egy olyan orvost, aki egyáltalán komolyan vette a tüneteimet és bő egy évnyi vizsgálatot követően ‘perifériás érintettséggel járó non-röntgen axiális spondyloarthritis’-t állapított meg nálam. Ugyan a tüneti kezelések egy-két hétre megszabadítottak a fájdalmaimtól, de soha nem tudtunk hosszútávú eredményt elérni. Idővel a mozgásszervi panaszok mellett sorra jelentek meg más problémák: menstruációs zavarok, emésztési nehézségek, folyamatos kimerültség és fejfájás.
A NeuroPress Terápiát abban a reményben kerestem fel, hogy találok valakit, aki végre holisztikusan kezeli a szervezetem és nem csak egy-egy problémát, tünetet ragad ki és azt próbálja kezelni.

500.jpg

Állapotfelmérés

Az állapotfelmérés során Vargha Zsolt megerősített abban, hogy az általam észlelt tünetek összefüggenek. Rávilágított arra is, hogy a problémák hátterében nem csak szervi, de lelki okok is meghúzódnak. Továbbá ő volt az első, aki pozitív szemlélettel fogadta életmód váltásom és segített abban, hogy egy teljes értékű növényi táplálkozással, illetve megfelelő mennyiségű és minőségű mozgással segítsem szervezetem gyógyulási folyamatát.
A kezelés első lépéseként fokozatosan elhagytuk az összes addig szedett gyógyszerem, amivel párhuzamosan azonnal
javulni kezdtek emésztési problémáim. Ezt követően a kezelések és az életmódváltás hatására fokozatosan csökkentek majd szűntek meg a menstruációs problémáim, fejfájásom, majd végül ízületi gyulladásaim és fájdalmaim is.

Mára elmondhatom, hogy teljesen tünetmentessé váltam, csak erős stressz vagy frontok hatására térnek vissza ízületi panaszaim, akkor is mindössze pár nap erejéig. A NeuroPress terápia előtt évekig éltem úgy, hogy már azt csodaként tartottam számon, ha két egymást követő nap nem küzdöttem ízületi fájdalmakkal, fel sem merült bennem, hogy valaha szinte teljesen tünetmentessé válthatok.
Örökké hálás leszek Vargha Zsoltnak, illetve a NeuroPressnél dolgozó szakembereknek, hogy segítettek visszatalálni önmagamhoz és nekik köszönhetően újra teljes értékű életet élhetek.

Online bejelentkezés állapotfelmérésre

arrow&v
Elfogadom az

NEUROPRESS TERÁPIA BUDAPESTEN A XI. kerületben
1114 Budapest, Ulászló u. 38.
Mobil: 06-30/434-7094

NEUROPRESS TERÁPIA BUDAPESTEN A XII. kerületben

1123 Budapest, Kék golyó u. 6.

Mobil: 06-30/777-7033

NEUROPRESS TERÁPIA KECSKEMÉTEN
6000 Kecskemét, Vízöntő u. 9.

Mobil: 06-30/944-2528

NEUROPRESS TERÁPIA GYŐREN
9027 Győr, Madách utca 22.
Tel.: 06-96/313-521
Mobil: 06-70/341-5951

NEUROPRESS TERÁPIA SZEGEDEN
6724 Szeged, Kálvária tér 16. I/D
Mobil: 06-30/372-4600

 

NEUROPRESS TERÁPIA DUNASZERDAHELYEN
Dunaszerdahely, Galántai út 658
Tel: +421-911-627-644

bottom of page