top of page

Sikertörténetek
Az öngyógyító folyamatok ereje - Ízületi panaszok

A NeuroPress Terápiának köszönhetően Éva megszabadult a gyulladásoktól, a fülzúgástól, az emésztési panaszoktól és visszatért az életkedve!

Páciensünket, Évát rengeteg panasz gyötörte!

Mivel erős természetű vagyok, és a fájdalom küszöböm is elég magas, sokáig tűrtem a szenvedést  gyógyszerek, fájdalomcsillapítók nélkül. Panaszaim a nyolcvanas évekhez nyúlnak vissza. Először allergiákkal küszködtem, szemek, orr kiszáradásával, utána erős náthával és hurutos köhögésekkel, ötéves kezelés után nagy nehezen kilábaltam belőle. Közben kezdődtek a lábujj fájdalmak. Jártam az ortopédusokat, még csak röntgenre sem küldtek, csak szúrták az injekciókat, amelyek nem használtak.

Nem tudták a betegség okát, ezért csak próbálkoztak mindenfélével, nem törődve a mellékhatásokkal. Sarokfájdalmaim is volltak, ott megállapították a sarkantyúk kinövéseit, ultrahanggal kezelték, de végül is az RTG sugaraknál kötöttem ki. Következtek a térd problémák. Műtétre  került sor, ott állapították meg, hogy meniszkuszom van és kiderült, hogy artrózis is.

Hosszadalmasan gyógyszeres kezelés következett, melynek köszönhetően az emésztőrendszerem kikészült, bélproblémáim lettek, nagyon erős hasi görcsökkel.  Az egészségem egyre csak hanyatlott,  már ki sem tudtam mozdulni a lakásból. Lábaim dagadtak, ugrált a vérnyomásom és a fájdalmak a csípőmbe is egyre erősödtek.

Éva elkezdett nyitni az alternatív megoldások felé!

Mivel az eddigi kezelések nem vezettek eredményre, úgy döntöttem hogy  más megoldást keresek. Szedtem vitaminokat, jártam fizikóterápiára, jógára, gyógyfürdőre....

Próbálkoztam mindennel, hogy visszaszerezzem az egészségemet, voltak dolgok amik segítettek enyhitették a fájdalmaimat átmenetileg, de tartós eredmény nem volt.

Mikor jöttek a frontok levettek a lábamról, kezdődött minden elölről, nagyon elkeseredtem, elment az életkedvem is.

Majd megismerkedett a NeuroPress Terápiával!

Fiamtól és a menyecskémtől tudtam meg, hogy nálunk, Dunaszerdahelyen is  létezik NeuroPress terápia. Ők kipróbálták már  a kezeléseket és hatékonynak bizonyultak. Úgy döntöttem felkeresem én is őket, november 9-én elmentem egy állapotfelmérésre. Elkezdtem  a terápiát,  betartva mindent,  amit Vargha úr tanácsolt, néhány hónap kezelés után, a szervezetem óriási  változáson ment át, lement a gyulladás a lábaimról, elmúlt a fülzúgás, helyrejött az emésztésem, megszűnt az indokolatlan fáradtság, beállt a vérnyomásom és jó lett az EKG. Optimalizálódnak a nyirokrendszer-funkciók, elmúltak a hőhullámok, kezdenek a lábujjak éledezni, bizsergést érzek az egész lábszárban.

Ami számomra még nagyon fontos, hogy visszajött az életkedvem, vitalitás, vígkedélység, kijelenthetem, hogy megfiatalodtam szellemileg is. Nagyon jó a közérzetem és feltöltődtem energiával.  Köszönettel tartozom a NeuroPress terápia vezető terapeutájának  Vargha Zsoltnak és a kezelőknek a precíz hozzáállásukhoz, gondozásukhoz és a nagyon kellemes  környezet biztosításához.

 

Szeretettel,

Riedl Éva

Dunaszerdahely, 2018.04.17.

Online bejelentkezés állapotfelmérésre
Tedd meg az első lépést a gyógyuláshoz vezető úton!

Sikeresen elküldted üzenetedet

NEUROPRESS TERÁPIA BUDAPESTEN A XI. kerületben
1114 Budapest, Ulászló u. 38.
Mobil: 06-30/434-7094

NEUROPRESS TERÁPIA BUDAPESTEN A XII. kerületben

1123 Budapest, Kék golyó u. 6.

Mobil: 06-30/777-7033

NEUROPRESS TERÁPIA KECSKEMÉTEN
6000 Kecskemét, Vízöntő u. 9.

Tel.: 06-76/506-764
Mobil: 06-30/944-2528

NEUROPRESS TERÁPIA GYŐRBEN

9027 Győr, Madách utca 22.Tel.: 06-96/313-521Mobil: 06-70/341-5951


NEUROPRESS TERÁPIA SZEGEDEN
6724 Szeged, Kálvária tér 16. I/C-D
Mobil: 06-30/372-4600

 

NEUROPRESS TERÁPIA DUNASZERDAHELYEN
Dunaszerdahely, Galántai út 658
Tel: +421-911-627-644

bottom of page