top of page

Sikertörténetek

Az öngyógyító folyamatok ereje - Idegrendszer

Helga életében megoldódtak a stressz okozta egészségügyi panaszok a NeuroPress Terápiának köszönhetően, 

a kezelések után hormonrendszeri problémái is gyorsan rendeződtek, így könnyen megfogant kisbabájuk.

2017 tavaszán kerestem fel a NeuroPress Terápiát. Tudtam jó kezekben leszek, hiszen korában már a családból jártak a terápiára és pozitív tapasztalatokról számoltak be.

Helga története

Egy családi vállalkozásban dolgozom, ahol mindig nagy a felelősség és bizony a munka sem kíméli az embert. Nehéz nemet mondani és bizony az ember keményen dolgozik, hogy minden a lehető legnagyobb rendben menjen. Sajnos idővel észrevettem, hogy a nagy pörgés és hajtás következtében a szervezetem háttérbe szorult és a stressz ezer tünetét produkáltam: heves szívdobogás, szorongó/feszült közérzet, hányinger, szédülés, fejfájás, az alvásom is elég kaotikus volt, mind ezáltal a hormon és emésztőrendszerem sem működött, úgy ahogy kellett volna.

NeuroPress Terápia és Helga

Akkor döntöttem el, hogy elmegyek a kecskeméti NeuroPress Terápiához egy állapotfelmérésre. Családalapítás előtt álltunk és szerettem volna, ha a babánk a lehető legjobb körülményekbe születik. Szükség volt arra, hogy szervezetem a lehető legkiegyensúlyozottabban működjön.

Az állapotfelmérés során rengeteg hasznos információt tudtam meg Vargha Attila vezető terapeutától és megnyugodtam, hogy van megoldás állapotomra.

neuropress.jpg

Kezelések, táplálkozási tanácsok

Elkezdődtek a kezelések, melyre rendszeresen, kitartóan jártam és a javaslatokat tartottam. Biorezonancia vizsgálattal még jobban pontosítottuk a táplálkozási javaslatokat, személyre szabottan átbeszéltünk mindent erre vonatkozólag.

Kezelőim biztattak és hasznos információkkal láttak el a kezelések során. Mindig nagyon jókat beszélgettünk, így a kezelés fájdalma is elviselhető volt, és persze, ahogy egyre jobban éreztem magam, úgy a kezelések is kezdtek kellemessé válni. Idővel azt vettem észre, hogy a közérzetem sokat javult és az emésztőrendszerem és a hormonrendszerem tünetei is rendeződtek. Nem szédültem, nem volt hányingerem…., nem kellett semmilyen orvosság, természetes módszerrel gyógyultam.

Megfogant a kisbabánk...

Aztán jött egy meglepetés életünkbe, pozitív terhességi tesztem lett. A kezeléseket folytattam, de módosított kezelési tervvel. Nagy öröm volt számunkra és családunk számára, hogy megszületett kisfiúnk 2018. július 01-én! Nagyon hálás vagyok azért a sok hasznos tanácsért és a gyógyulásomért a NeuroPress Terápiának! Kisfiúnkkal, Marcell babával ellátogattunk a Neuropress Terápia csapatához, hogy megmutassuk, mindketten jól vagyunk és nagyon boldogok!

Köszönjük, és bátran csak javasoljuk mindenkinek, aki úgy érzi, hogy szeretne egy olyan terápián résztvenni, ami nem csak a tüneteket kezeli, de a szervezet felerősítését eredményezi, emellett a lelki egyensúlyra is nagy hangsúlyt fektet.

 

Köszönettel: Szabó Helga, boldog édesanya

Online bejelentkezés állapotfelmérésre

arrow&v
Elfogadom az

NEUROPRESS TERÁPIA BUDAPESTEN A XI. kerületben
1114 Budapest, Ulászló u. 38.
Mobil: 06-30/434-7094

NEUROPRESS TERÁPIA BUDAPESTEN A XII. kerületben

1123 Budapest, Kék golyó u. 6.

Mobil: 06-30/777-7033

NEUROPRESS TERÁPIA KECSKEMÉTEN
6000 Kecskemét, Vízöntő u. 9.

Tel.: 06-76/506-764
Mobil: 06-30/944-2528

NEUROPRESS TERÁPIA GYŐREN
9027 Győr, Madách utca 22.
Tel.: 06-96/313-521
Mobil: 06-70/341-5951

NEUROPRESS TERÁPIA SZEGEDEN
6724 Szeged, Kálvária tér 16. I/C-D
Mobil: 06-30/372-4600

 

NEUROPRESS TERÁPIA DUNASZERDAHELYEN
Dunaszerdahely, Galántai út 658
Tel: +421-911-627-644

bottom of page