top of page

Fogadjuk meg Nagy Laci tanácsát….

 

A Telekom Veszprém kézilabdázója mesél a NeuroPress Terápiáról, mely nemcsak kifejezetten hasznos, hanem nagyon kellemes is. Ez az úgynevezett ideginger terápia. A talp testünk térképe, így az adott szervekhez tartozó idegvégződések ingerlésével öngyógyító folyamat indul el az adott testrészeknél.

Átütő sikerek a gyógyításban a NeuroPress Terápiával​
Az öngyógyító folyamatok ereje

A módszer lelke egy manuális ideg-inger terápia, aminek alapja a reflexológia és az akupresszúra, kettő összekapcsolásáról van szó, hanem inkább a továbbfejlesztéséről és ehhez járul a holisztikus megközelítés, vagyis nem pusztán az adott problémára koncentrálunk, hanem az egész embert nézzük, egyszerre oda figyelve fizikai, lelki és idegrendszeri állapotára.

 

Ezt célozza az alapos állapotfelmérés, a különböző szakemberek összehangolt, egymást támogató munkája és a páciens részletes tájékoztatása. Aki felkeres bennünket, azt nem betegként kezeljük, hanem az egészsége helyreállításában és fenntartásában leginkább érdekelt együttműködő partnerként. Meggyőződésünk, hogy mind a megelőzésben, mind a gyógyulásban a legfontosabb a páciens motivációja, enélkül nincs eredmény.

Online bejelentkezés állapotfelmérésre
Rendelőink: Budapest XI. ker, Budapest XII. ker, Győr, Kecskemét, Szeged ,Pécs, Dunaszerdahely (SK)

Success! Message received.

bottom of page