top of page

Sikertörténetek
Az öngyógyító folyamatok ereje - Emésztőrendszeri panaszok

Nyirokcsomó-, emésztőrendszeri és menstruációs problémák! Anita immáron másodszor fordult a Neuropress Terápiához és ismét nem kellett csalódnia!

 

2017 év végén kerestem fel a NeuroPress terápia szegedi rendelőjét. Saját korábbi tapasztalatom és az akkori kétségbeesésem miatt fordultam hozzájuk.

Ami ismét hozzájuk vezetett, hogy az egészségügy útvesztőjében elveszettnek és kiszolgáltatottnak éreztem magam, úgy láttam az akkori helyzetemben a „hagyományos” orvoslás nem tud, vagy nem akar a segítségemre lenni a problémáim megoldásában. Biztos voltam benne, hogy ártani semmiképp, csak segíteni tudnak, ami be is igazolódott. Nyaki nyirokcsomó megnagyobbodások miatt közel 10 hónapon keresztül különféle vizsgálatokra jártam, de még a problémát sem sikerült diagnosztizálni. Majd (kérésemre) végül megműtöttek, és közölték a diagnózist is telefonon: leukémia, de ne aggódjak, jól kezelhető… Ezt követően hematológiára utaltak. Ezt az időszakot nem is részletezném.…Talán annyi, hogy nem igazán nyugodtam meg, sőt!

neuropress_kanita600.png

Anita és a NeuroPress Terápia

Ekkor kerestem fel Vargha Attilát és bejelentkeztem hozzá egy állapotfelmérésre. Már a felmérés alkalmával mondott olyan dolgokat, hogy csak ámultam, honnan tudja a problémáim ilyen részletesen?!  

2018 év elején kezdtük a kezeléseket, akkor heti két alkalommal, majd heti egy alkalom is elegendő volt, ahogy folyamatos javulást tapasztaltunk. A kezelések előrehaladtával egy biorezonancia vizsgálatra is sor került, ami újabb hasznos információkkal segítette állapotom felmérését. Na és persze a folyamatos támogatás, odafigyelés, amit részükről tapasztaltam. Évek óta tartó emésztőrendszeri, menstruációs problémáim fokozatosan megszűntek. Általános fizikai állapotom sokat javult, ismét átaludtam az éjszakákat, ami több éve nem így volt.

Nagyon sok hasznos táplálkozási és életviteli tanáccsal segítettek, azt kell mondanom a szegedi csapatról, hogy fantasztikus, segítőkész emberek, örömmel mentem hozzájuk minden alkalommal. A nyirokcsomóim ugyan nem múltak el, de a méretük és a mennyiségük nem változott. Ezt eleinte 3 havonta, majd 4 havonta ellenőrizték, különféle célirányos laborvizsgálatokkal, amiket Attila is mindig átnéz. Most már ott tartok, hogy félévente járok ellenőrzésekre, az orvos legnagyobb döbbenetére az állapotom nemhogy nem romlott, hanem stagnálni látszik és ez ebben az esetben jó eredmény. Semmilyen gyógyszert nem szedek.

 

Nekem nagyon sokat segített a NeuroPress csapat, csak hálával és köszönettel tartozom nekik! 
K. Anita
 

Online bejelentkezés állapotfelmérésre

arrow&v
Elfogadom az

NEUROPRESS TERÁPIA BUDAPESTEN A XI. kerületben
1114 Budapest, Ulászló u. 38.
Mobil: 06-30/434-7094

NEUROPRESS TERÁPIA BUDAPESTEN A XII. kerületben

1123 Budapest, Kék golyó u. 6.

Mobil: 06-30/777-7033

NEUROPRESS TERÁPIA KECSKEMÉTEN
6000 Kecskemét, Vízöntő u. 9.

Mobil: 06-30/944-2528

NEUROPRESS TERÁPIA GYŐREN
9027 Győr, Madách utca 22.
Tel.: 06-96/313-521
Mobil: 06-70/341-5951

NEUROPRESS TERÁPIA SZEGEDEN
6724 Szeged, Kálvária tér 16. I/D
Mobil: 06-30/372-4600

 

NEUROPRESS TERÁPIA DUNASZERDAHELYEN
Dunaszerdahely, Galántai út 658
Tel: +421-911-627-644

bottom of page