top of page

Sikertörténetek
Az öngyógyító folyamatok ereje - Nőgyógyászati panaszok

Hosszú nehéz időszak  és nagyon sok kitartás van mögöttünk, most viszont úgy érzem életem legboldogabb pillanatait éljük meg.

 

2009 óta szerettünk volna kisbabát,és bár orvosilag mindkettőnket egészségesnek nyilvánítottak, a várva várt gyermekáldás sajnos elmaradt. Megbeszéltük a párommal és úgy  döntöttük,  inszeminációs beavatkozásnak  vetem alá magam, de mindhárom alkalommal eredménytelen lett. A következő reménysugarat a lombik program jelentette. Nagyon akartuk, hogy sikerüljön,de minden küzdelmünk ellenére,  a kis életek nem akartak megtapadni. A továbbiakban sem biztattak  túl sok  jóval, nagyon el voltunk keseredve, teltek az évek és egyre kilátástalanabbnak láttuk  a helyzetet.

Szomorkodva ültem éjszakákat a számítógép előtt  és szinte véletlenül találtam egy levelet egy édesanyától. Ő az örömét adta hírül mindenkinek! Sok-sok év szenvedésekkel teli vágyódás után a NeuroPress  módszer hozzásegítette ahhoz, hogy anya lehessen. Ismertük a módszert, az ideginger terápiát, de leginkább súlyos  betegségek  kapcsán  hallottunk róla.

Felkaptam a fejem, lehet,hogy segíthet nekünk is? Ez új volt számunkra. De azt gondoltam, kell még adnunk egy esélyt magunknak. Bejelentkeztem.  Vargha Zsolt vizsgált meg, és azt mondta, semmi probléma. Kicsit a sok hormontól, gyógyszertől még tiltakozik a szervezetem, de sikerülni fog.

Egyénre szabott kezeléseket írt elő  nekem, amelyeket szigorúan betartottam. Nagy lelkesedéssel  vágtunk  bele, hinni akartam, hogy ezúton sikerülni fog. Persze nem volt minden zökkenőmentes, első körben  a  hormonrendszert kellett helyreállítani, ami a sok beavatkozás miatt, teljesen felborult. Majdnem  egy évig jártam kezelésekre kisebb nagyobb szünetekkel. Voltak pillanatok, amikor elfogyott a türelmem és majdnem feladtam, ilyenkor az intézet dolgozói kezelésbe vették a lelkemet és újra meg újra átsegítettek a mélypontokon, mert itt a terápia során a lelkünkre is figyeltek. Nem engedték, hogy elcsüggedjek, mindvégig biztattak.

 

És egyszer csak  megtörtént a csoda, február 3-án  teljesen természetes úton megfogant a kisbabánk, szó szerint áldott állapotba kerültem.  Nagy volt az  öröm és után jött a természetes kétségbeesés, hiszen nem voltam már nagyon fiatal, milyen lesz a terhesség 38 évesen? Vargha Zsolt megnyugtatott. Azt mondta, fájdalom és rosszullét mentes, mert ez az állapot az  élet velejárója, a legtermészetesebb dolog. És igaza lett. Örömteli hónapok vártak rám. Sikerült olyan nőgyógyászt is találnom, aki a koromra való tekintettel gondoskodott rólam. Mondták is többen, ilyen korban ilyen simán nagyon kevesen szülnek.

November 7-én, a párom csodálatos támogatása mellett világra hoztam kisfiunkat Leventét.

Rögös volt az út, de megérte, édesanya lettem,  Levente gyönyörű kisbaba aki  bearanyozza napjainkat, amikor csak ránézünk melegség önti el szívünket.

Hálás köszönettel,

Cs.Cecilia és Cs. Zsolt

Online bejelentkezés állapotfelmérésre

arrow&v
Elfogadom az

NEUROPRESS TERÁPIA BUDAPESTEN A XI. kerületben
1114 Budapest, Ulászló u. 38.
Mobil: 06-30/434-7094

NEUROPRESS TERÁPIA BUDAPESTEN A XII. kerületben

1123 Budapest, Kék golyó u. 6.

Mobil: 06-30/777-7033

NEUROPRESS TERÁPIA KECSKEMÉTEN
6000 Kecskemét, Vízöntő u. 9.

Tel.: 06-76/506-764
Mobil: 06-30/944-2528

NEUROPRESS TERÁPIA GYŐREN
9027 Győr, Madách utca 22.
Tel.: 06-96/313-521
Mobil: 06-70/341-5951

NEUROPRESS TERÁPIA SZEGEDEN
6724 Szeged, Kálvária tér 16. I/C-D
Mobil: 06-30/372-4600

 

NEUROPRESS TERÁPIA DUNASZERDAHELYEN
Dunaszerdahely, Galántai út 658
Tel: +421-911-627-644

bottom of page