top of page

Sikertörténetek
Az öngyógyító folyamatok ereje - Emésztőrendszeri panaszok

A kor nem számít....sajnos így van ez az egészségünket érintő problémák terén is. Alíz, - fiatal kora ellenére - kimerülve, mellkasi szúrással, emésztési problémákkal, menstruációs fájdalmakkal kereste fel a NeuroPresst! Mára egészséges és megszűntek panaszai!

 

Alíz panaszai

Mellkasi szúró fájdalommal, szédüléssel, gyomorfájással, hajhullással, emésztési, valamint menstruációs problémákkal kerestem fel a NeuroPress Terápiát egyik ismerősöm javaslatára. Az első találkozásom a NeuroPress Terápiával, illetve annak intézményvezetőjével, Vargha Attilával egy állapotfelméréssel indult, ahol megtudtam mi áll a problémáim hátterében és megértettem annak összefüggéseit, ezáltal egyértelművé vált, hogy melyik tünetem miért alakult ki. Megkaptam a válaszokat. Örültem, hogy van a problémáimra megoldás és hamarosan ismét csak a tanulmányaimra koncentrálhatok. Lelkesen jártam kezelésre, annak ellenére, hogy a kezelések sokszor nem voltak túl kellemesek, de kétségem sem merült fel, hogy abbahagyjam, mert meg akartam gyógyulni!

600.jpg

Fontos volt számomra, hogy Édesanyám, Vargha Attila és a kezelőim is mindvégig támogattak ebben. A kezelések során egy biorezonancia vizsgálatra is sor került, így az állapotfelmérés és a biorezonancia együttes eredményének hatására változtattam eddigi táplálkozási szokásaimon.

 

Folyamatos fogyás után optimális testsúly

A kezelések előtt csak fogytam folyamatosan. Most meg hihetetlen, de annak ellenére, hogy kevesebbet ettem, mégis ragadtak Rám a kilók. Hihetetlenül örültem, étvágyam újra a régi volt. Amit Vargha Úr mondott az úgy is lett, szervezetem a tápanyagban gazdag élelmiszereket a kezelések hatására optimálisan fel tudta dolgozni, be tudta építeni.

 

A terápia további, jótékony hatásai Alíz életére

Az állandó fáradságérzetem megszűnt, kiegyensúlyozottnak éreztem magam. Mellkasi szúró fájdalmam, szédülésem, gyomor- és erős alhasi fájdalmaim, szédülésem, hajhullásom és emésztési problémáim teljesen megszűntek. Menstruációs problémáimban is jelentős javulások léptek fel, mely óriási előrelépés volt.

Mindenkinek köszönöm áldozatos munkáját, nagyszerű, hogy megismerhettem ezt a speciális terápiás módot és, hogy rengeteget tanulhattam, így nem csak megismertem, de meg is értettem testem működését. A terápia mottója valóban maga a Neuropress, azaz Szakértelem-Hatékonyság-Egészség! 


Üdvözlettel: Lintner Alíz

Online bejelentkezés állapotfelmérésre

arrow&v
Elfogadom az

NEUROPRESS TERÁPIA BUDAPESTEN A XI. kerületben
1114 Budapest, Ulászló u. 38.
Mobil: 06-30/434-7094

NEUROPRESS TERÁPIA BUDAPESTEN A XII. kerületben

1123 Budapest, Kék golyó u. 6.

Mobil: 06-30/777-7033

NEUROPRESS TERÁPIA KECSKEMÉTEN
6000 Kecskemét, Vízöntő u. 9.

Mobil: 06-30/944-2528

NEUROPRESS TERÁPIA GYŐREN
9027 Győr, Madách utca 22.
Tel.: 06-96/313-521
Mobil: 06-70/341-5951

NEUROPRESS TERÁPIA SZEGEDEN
6724 Szeged, Kálvária tér 16. I/D
Mobil: 06-30/372-4600

 

NEUROPRESS TERÁPIA DUNASZERDAHELYEN
Dunaszerdahely, Galántai út 658
Tel: +421-911-627-644

bottom of page