top of page

Sikertörténetek
Az öngyógyító folyamatok ereje -

Laktóz- és gluténérzékenység

A laktóz- és gluténérzékenység a kis Milost sem kímélte, de a NeuroPress Terápia megszüntette a kisfiú ekcémás tüneteit!

Amikor Milos megszületett, nagyjából borítékoltam, hogy lesznek majd problémái a laktózzal és a gluténnal, mivel az anyukájaként én is érzékeny vagyok mindkettőre. Hozzátáplálásnál odafigyeltem, hogy lehetőleg kerüljük az ilyen ételeket, legalábbis nagyobb mennyiségben. Egy éves korától viszont bölcsődébe jár és ott elég nehéz kikerülni ezeket az allergéneket. Hamarosan jelentkeztek is bőrén az ekcémás tünetek, melyek nem igazán múltak el semmilyen csodakence hatására. Nem is csoda, hiszen a probléma sem kívülről jött, hanem belülről fakadt.

Ekkor hallottunk a Neuropress Terápiáról. Nagyon meggyőző volt az állapotfelmérés és az is, amit előtte hallottunk a terápiáról, azt viszont nehezen tudtam elképzelni, hogy hogyan fogja eltűrni az akkor 2 éves gyerkőcöm, hogy fél órán keresztül kezeljék a talpát. Vargha Attila és Milos rácáfoltak erre a félelmemre. Vargha Attila vezető terapeuta és csapata kiváló szakértelemmel, odafigyeléssel foglalkoztak kisfiammal, aki annyira megszerette a kezeléseket, hogy amikor autóba ültünk mindig várakozva és örömmel kérdezte, hogy oda megyünk-e. Nagyon hamar jöttek az eredmények is. Elmúlt az ekcéma, Milos bőre újra finom puha bababőr lett és az allergiás tünetei (orrfolyás, tüsszögés) is megszűntek, amik szintén az emésztőrendszerével voltak összefüggésben, és korábban sok allergénre előjöttek (por, pollen).


Ami még nagyon fontos, hogy emésztőrendszere is annyira megerősödött, hogy játszva megbirkózik az oviban (közétkeztetésben) kapott nem kis mennyiségű gabonával és tejtermékkel. Ekcémás tünetei és az allergia nem jönnek elő.


Ez a gyors és látványos eredmény a családot is megfertőzte a Neuropress Terápia szeretetével. Mi (Apa és Anya) is elkezdtünk járni. Sok kisebb problémáink, a mi ételintoleranciánk és allergiánk is megszűnt, valamint egy 3 éves örökmozgó mellett, sokkal energikusabbak, fittebbek lettünk, amit például a futóedzéseink alkalmával is érzünk.
Mindannyian köszönjük a gyógyítást, a kezelések jó hangulatát, a kedvességet, odafigyelést Vargha Attilának és csapatának, a Neuropress Terápiának.


Dégi Éva, Attila és Milos

Online bejelentkezés állapotfelmérésre
Tedd meg az első lépést a gyógyuláshoz vezető úton!

Sikeresen elküldted üzenetedet

NEUROPRESS TERÁPIA BUDAPESTEN A XI. kerületben
1114 Budapest, Ulászló u. 38.
Mobil: 06-30/434-7094

NEUROPRESS TERÁPIA BUDAPESTEN A XII. kerületben

1123 Budapest, Kék golyó u. 6.

Mobil: 06-30/777-7033

NEUROPRESS TERÁPIA KECSKEMÉTEN
6000 Kecskemét, Vízöntő u. 9.

Tel.: 06-76/506-764
Mobil: 06-30/944-2528

 

NEUROPRESS TERÁPIA GYŐRBEN

9027 Győr, Madách utca 22.Tel.: 06-96/313-521Mobil: 06-70/341-5951


NEUROPRESS TERÁPIA SZEGEDEN
6724 Szeged, Kálvária tér 16. I/C-D
Mobil: 06-30/372-4600

 

NEUROPRESS TERÁPIA DUNASZERDAHELYEN
Dunaszerdahely, Galántai út 658
Tel: +421-911-627-644

bottom of page