top of page

Sikertörténetek
Az öngyógyító folyamatok ereje - Nőgyógyászati panaszok

„Amikor eldöntöttük, hogy még egy babát szeretnénk, számunkra nem is volt kérdés, hogy  ismét a Neuropresshez fordulunk!”

Milyen kellemetlen tünetekkel fordult Niki a NeuroPress terápiához?

2012 tavaszán fordultam először a NeuroPress Terápiához panaszaimmal.
Jó ideje napi szinten állandó hőemelkedésem volt, magas vérnyomásom, emésztési problémáim. Állandóan fáradt, gyenge voltam. Gerincem, derekam nagyon sokszor fájt.  A végén már a hajam is hullott. Mindez 22 évesen.

Orvosi úton nem történt javulás, így természetgyógyászokat kezdtem felkeresni, de a javulás itt is csak ideiglenes volt. Már nagyon elkeseredett voltam, amikor Anyukám mutatta a Terápiát a Kisalföldben. Először nem akartam hallani róla, már elegem volt a sok sikertelen próbálkozásból, de aztán szüleim rábeszéltek, hogy próbáljam meg.

Állapotfelmérés és kezelések

Az első állapotfelmérésen Vargha Úr azt mondta a szervezetem most 50 éves. Ez nem volt túl bíztató, de megnyugtatott, hogy jó kezekben vagyok és még időben érkeztem. 

Elkezdtem a kezeléseket, amiket szigorúan betartottam. Biorezonanciás vizsgálaton is részt vettem,  megbeszéltük milyen ételeket nem fogyaszthatok, mivel kell óvatosan bánni, kaptam életviteli tanácsokat is.

4 hónap után teljesen panaszmentes lettem.

Babát szerettünk volna. Számunkra nem volt kérdés, hogy ismét a Neuropresshez fordulunk!

Másodszor esküvőm előtt, 2015-ben kerestem fel a Terápiát. Mivel előző évem lelkileg megterhelő volt, újra kezdtek tünetek jelentkezni. A  párommal babát szerettünk volna, ezért  úgy döntöttem ismét elkezdem a kezeléseket, hogy  a szervezetem készen álljon erre a nagy feladatra. A terápia ismét gyorsan és jótékonyan hatott rám. Elkezdtük próbálkozni és legnagyobb meglepetésünkre hamar áldott állapotba kerültem. A várandóságot nagyon jól viseltem, reggeli rosszullétek is csak egy hétig kínoztak. Végig sok energiám volt.
Aztán elérkezett a szülés napja. Szerencsére itt is minden rendben volt. A fájásaim rendszeresek voltak, a testem jól reagált rá, 5 óra alatt sikerült természetes úton világra hoznom a kislányomat. A szülés után a felépülés is gyors volt, mikor az orvos 2 nappal szülés után megnyomta a hasamat, azt mondta, hogy olyan állapotban van a méhem, mintha már 5 napja szültem volna.

"A Neuropress segített, hogy újra szülők lehessünk!"

Amikor tavaly elhatároztuk, hogy kistesót szeretnénk a lányunknak, nem  is volt kérdés, hogy ismét a  Neuropresshez fordulunk.  Áprilisban kezdődtek a kezelések,  Augusztus 21.-én már pozitív is volt a teszt újra. Várandósságom első 3 hónapjában még folytathattam a kezeléseket, hogy minden rendben legyen.
A terhesség megint panaszmentes volt. Sikerült újra szerencsésen kihordani a kistesót is.
A szülés most is komplikációktól  mentes és gyors volt. Második lányunk is 5 óra alatt született meg, természetes úton.
Jelenleg két hetes a kicsi, én pedig újra gyorsan regenerálódom, mint először. A szoptatás is zökkenőmentesen megy.

 

Hálás vagyok a Neuropress Terápiának,és Vargha Zsoltnak, hogy segítségükkel két gyönyörű egészséges kislány szüleivé válhattunk. A kezelések megadták a plusz magabiztosságot is, hogy érezzem, minden rendben lesz.


Ezúton is szeretném megköszönni a kezelőknek a  sok-sok kedvességet, türelmet és bíztatást.  A kezelések alatt nem csak a testem regenerálódott, hanem a lelkem is.

Tóthné Hoffer Nikoletta

Online bejelentkezés állapotfelmérésre
Tedd meg az első lépést a gyógyuláshoz vezető úton!

Sikeresen elküldted üzenetedet

NEUROPRESS TERÁPIA BUDAPESTEN A XI. kerületben
1114 Budapest, Ulászló u. 38.
Mobil: 06-30/434-7094

NEUROPRESS TERÁPIA BUDAPESTEN A XII. kerületben

1123 Budapest, Kék golyó u. 6.

Mobil: 06-30/777-7033

NEUROPRESS TERÁPIA KECSKEMÉTEN
6000 Kecskemét, Vízöntő u. 9.

Tel.: 06-76/506-764
Mobil: 06-30/944-2528

NEUROPRESS TERÁPIA GYŐRBEN

9027 Győr, Madách utca 22.Tel.: 06-96/313-521 Mobil: 06-70/341-5951


NEUROPRESS TERÁPIA SZEGEDEN
6724 Szeged, Kálvária tér 16. I/C-D
Mobil: 06-30/372-4600

 

NEUROPRESS TERÁPIA DUNASZERDAHELYEN
Dunaszerdahely, Galántai út 658
Tel: +421-911-627-644

bottom of page