top of page

Sikertörténetek
Az öngyógyító folyamatok ereje - Nőgyógyászati panaszok

Orsi életében már 2012 óta jelen van a NeuroPress Terápia! Először endometriózissal keresett fel minket. A kezelések után, természetes úton született meg kisfia! Évekkel később, legyengült immunrendszerét kezeltük a terápiával, majd megszületett Lilla!

Endometriózis

2012 februárjában kezdtem el járni a NeuroPress Terápia kecskeméti rendelőjébe, mivel éveken keresztül szenvedtem endometriózis okozta tüneteim miatt. A kezelések alatt rendkívül sokat javult a közérzetem, erőnlétem, idegállapotom, így sikerült felkészülnöm az áprilisban esedékes újabb műtétre. Erre azért volt szükség, mert az endometriumok rendkívül elterjedtek voltak a hasüregben. Az életmentő, súlyos műtét után felépülésem gyors, zökkenőmentes volt. Elvárásaimat felülmúlóan alakult az állapotom, jól éreztem magam, s ezt egyértelműen a NeuroPress Terápiának köszönhettem.

600.png

Endometriózis után babavárás

Időközben orvosaim javaslatára felvettek a lombikprogramba, de az első beavatkozás sikertelen volt. Mivel a lombikkezelések között kaptam néhány hónap szünetet, folytattam a NeuroPress terápiát. Ez idő alatt - mindenki nagy örömére -, természetes úton megfogant a most már 5 éves kisfiam. Áldott állapotomat még szakorvosom is csodaként tartotta számon. Kisfiam születése óta folyamatosan, ha bármi problémám volt vagy csak kérdésem merült fel, mindig felkerestem a NeuroPress Terápiát.

 

A NeuroPress Terápia kezelési után

Időközben Kecskemét mellett Szegeden is megnyitottak, ahol továbbra is a már megszokott hiteles, jó szakemberekből álló csapat fogadott. Sokszor csak egy-egy útmutatásra volt szükség, hogy ismét a régi legyek. Nem az volt sohasem a céljuk, hogy mindenáron eljárjak kezelésekre, de ha kellett volna, biztosan mentem volna. Legutóbb a legyengült immunrendszerem miatt kerestem fel őket és rengeteg, hasznos tanáccsal láttak el. Találkozásunkkor is mindent elmagyarázott Attila és azt is megemlítettem, hogy szeretnénk ismét kisbabát. Állapotfelméréskor megállapította, hogy a nőgyógyászati területnél meg van vastagodva a méhnyálkahártya, érdemes lenne csinálni egy terhességi tesztet. Nagyon izgatott lettem, s a rá következő napokban megcsináltam a tesztet, amely nagy örömömre pozitív volt. Ezek után telefonon Attilával egyeztettünk a kezelések folytatásával kapcsolatban. Nagyon hálás vagyok, hogy mindig mindenben támogatott Vargha Attila és csapata, valamint, hogy most is számíthattam rájuk. Nyugodtan várhattam kislányomat, aki 2018.09.03-án megszületett nagy-nagy örömünkre! Büszkén látogattam el immáron a szegedi NeuroPress rendelőbe, hogy megmutathassam kis csodánkat, Lillát!

 

Köszönettel, Biacsi Orsolya

Online bejelentkezés állapotfelmérésre

arrow&v
Elfogadom az

NEUROPRESS TERÁPIA BUDAPESTEN A XI. kerületben
1114 Budapest, Ulászló u. 38.
Mobil: 06-30/434-7094

NEUROPRESS TERÁPIA BUDAPESTEN A XII. kerületben

1123 Budapest, Kék golyó u. 6.

Mobil: 06-30/777-7033

NEUROPRESS TERÁPIA KECSKEMÉTEN
6000 Kecskemét, Vízöntő u. 9.

Mobil: 06-30/944-2528

NEUROPRESS TERÁPIA GYŐREN
9027 Győr, Madách utca 22.
Tel.: 06-96/313-521
Mobil: 06-70/341-5951

NEUROPRESS TERÁPIA SZEGEDEN
6724 Szeged, Kálvária tér 16. I/D
Mobil: 06-30/372-4600

 

NEUROPRESS TERÁPIA DUNASZERDAHELYEN
Dunaszerdahely, Galántai út 658
Tel: +421-911-627-644

bottom of page