top of page

Sikertörténetek
Az öngyógyító folyamatok ereje - Nőgyógyászati panaszok

3 sikertelen lombik után a Neuropress Terápia segítségével, SPONTÁN fogant meg a kis Soma. 2018.11.30-án egészségesen látta meg a napvilágot szülei nagy örömére.  

 

Lombik program

Némethné Markó Tünde vagyok. Házasságkötésünk után, egyikünk számára sem volt kérdés, hogy amint elkészül a lakás jöhet a baba. Egy év telt el védekezés nélkül, de semmi nem történt. Elkezdtünk utána járni, hogy mi lehet a gond, hamar kiderült, hogy mindkét petevezetékem el van záródva. Az orvosom szerint, természetes úton nem maradhatok terhes, egyből lombikkezelést javasolt. Nyers tényként közölték a további teendőket, én meg csak bólogattam, idő kellett amíg tudatosult bennem mindaz, amit hallottam. Amint ezen túljutottam, próbáltam a jóra koncentrálni, jön a lombik program és minden rendben lesz. Sajnos ez a lelkesedés addig tartott, amíg az első baba elment. Szőrnyű volt megélni, nagyon elkeseredtem. Akkor gondoltam először arra, hogy mi van, ha így sem sikerül.

600.jpg

Második és harmadik beültetés, majd a NeuroPress

Annyi párról hallottam, hogy évek óta küzdenek, soha nem gondoltam volna, hogy esetleg mi is így járhatunk. Aztán jött a második beültetés, aztán a harmadik. Megtörtek voltunk és reményvesztettek, egymást biztatva kezdtünk bele egy alternatív terápiába a NeuroPressbe. Bár sok  jót hallottunk róla, kissé szkeptikusan kezdtük el. Már az állapotfelmérésen nagyon biztattak, hogy minden rendben lesz, ennyi kudarc után az ember úgy van vele, hogy minden szalmaszálba kapaszkodik. Lelkiismeretesen jártunk a kezelésekre és valóban egyre jobban éreztük magunkat, testileg, lelkileg egyaránt.

Néhány hónap elteltével csoda  történt, pozitív lett a terhességi teszt, szó szerint nem akartunk hinni a szemünknek, hiszen az orvosok azt mondták, hogy nem eshetek spontán teherbe. Azt hiszem szavakkal nem is lehet kifejezni azt, amit akkor éreztünk, miután a vizsgálat is alátámasztotta, hogy igen, kisbabát hordok a szívem alatt. Persze a szorongás azért előjött néha, de éreztem, hogy ezúton minden rendben lesz, hála Vargha Zsoltnak és a NeuroPress Terápia kezelőinek, akik mindvégig fogták a kezemet és ápolták a lelkemet. November 30-án megszületett kisfiúnk Soma, a legcsodálatosabb dolog az életünkben. Ezúton is köszönjük, a Neuropressnek, hogy segítettek megtapasztalni, milyen csodálatos érzés szülőnek lenni. Idén a Karácsonyt már hármasban ünnepeltük. A legszebb ajándék nekünk ő volt.

 

Köszönettel, Tünde 
 

Online bejelentkezés állapotfelmérésre

arrow&v
Elfogadom az

NEUROPRESS TERÁPIA BUDAPESTEN A XI. kerületben
1114 Budapest, Ulászló u. 38.
Mobil: 06-30/434-7094

NEUROPRESS TERÁPIA BUDAPESTEN A XII. kerületben

1123 Budapest, Kék golyó u. 6.

Mobil: 06-30/777-7033

NEUROPRESS TERÁPIA KECSKEMÉTEN
6000 Kecskemét, Vízöntő u. 9.

Mobil: 06-30/944-2528

NEUROPRESS TERÁPIA GYŐREN
9027 Győr, Madách utca 22.
Tel.: 06-96/313-521
Mobil: 06-70/341-5951

NEUROPRESS TERÁPIA SZEGEDEN
6724 Szeged, Kálvária tér 16. I/D
Mobil: 06-30/372-4600

 

NEUROPRESS TERÁPIA DUNASZERDAHELYEN
Dunaszerdahely, Galántai út 658
Tel: +421-911-627-644

bottom of page