top of page

Egészségünk támogatója, a NeuroPress Terápia!
Az öngyógyító folyamatok ereje

Rohanó világunkban saját problémáinkkal már szinte nem is foglalkozzunk, mondván, hogy arra nincs idő. Szervezetünk jelzéseit elbutítjuk fájdalomcsillapító tablettákkal és próbálunk helytállni, megfelelni a mindenféle elvárásoknak. Az így cipelt terhek alatt aztán szépen lassan kiégünk, legyengülünk testileg-lelkileg. Az egyre gyakrabban előforduló „apró jelek”,mint például az emésztési panaszok, fáradékonyság, alvászavar, ingerültség mind, mind arra próbálják felhívni a figyelmet, hogy lassítsunk a tempón, figyeljünk jobban önmagunkra. Persze elméletben szinte mindenki tudni véli mi a helyes, mit kéne tenni, min kellene változtatni, de a valóságban csak tologatjuk egyik hétről, hónapról a másikra és közben összeszorított fogakkal gyűrve a mindennapokat, egyre közelebb érezzük azt, amitől a legjobban félünk. A betegséget.

 

Sajnos, csak akkor döbbenünk rá, hogy valójában milyen fontos az egészségünk, amikor azt elveszítjük, vagy közeli hozzátartozónk betegszik meg. Ilyenkor azonnal megváltozik a fontossági sorrend, egy pillanat alatt felértékelődik az egészség fogalma, hirtelen mindennél fontosabbá válik a gyógyulás. Vajon miért nem cselekszünk korábban?

Pedig ahogy azt is „tudjuk”, „látjuk”, hogy baj van kialakulóban, azzal is tisztában vagyunk elvi síkon, hogy számos  állapotfelmérési  módszer elérhető már napjainkban, ami teljeskörű tájékoztatást ad szervezetünk esetleges működési zavarairól. Léteznek hatékony terápiák , melyeket akár megelőző jelleggel is igénybe vehetünk, mint például a Neuropress gyógymódot. A Neuropress terápia olyan módszer, amely természetes úton serkenti szervezetünk önkorrekciós készségét, méghozzá gyógyszermentesen és mellékhatások nélkül. Az egyedi ideg-inger terápia hatékonyságát növelő kiegészítő eljárások (biorezonanica, sóterápia, nyirokmasszázs, dietetikai szaktanácsadás, egészségnevelő célzatú, személyre szabott, teljeskörű életviteli tanácsadás), a felépülésen túl, jelentős életminőség-javító szereppel is  bírnak. Enélkül, a gyakorlatba ültetetett, összetett, valódi tudás nélkül, tulajdonképpen fent sem lehet tartani az egészséges állapotot.

„Kisgyermekkortól-időskorig - legyen szó bármely életkorról-, a prevenciótól a már kialakul betegségek kezelésén keresztül a rehabilitációig, határozott célunk, hogy hatékonyan segítsük  a hozzánk forduló, gyógyulni vágyókat!” (Neuropress Terápia)

Az elért eredmények önmagukért beszélnek.

Gyógyultunk sikertörténete - Reumatikus fájdalmak, végtag ödéma, magas vérnyomás

„Szendi Lívia vagyok. Amikor a Neuropress terápiához fordultam, már nagyon rossz állapotban voltam. Évek óta nem tudtam aludni, rendszeresen feldagadtak a lábaim, nagy fájdalmaim voltak.., egyszóval meggyötört  voltam. Reumás fájdalmaimra hetente kaptam erős injekciót, mely  mellékhatásként hányingert  és hasmenést okozott. Az orvosom rövidre zárta: „Lívia  ezeket csak beképzeli magának!”

 

..Ekkor már napi 11 féle orvosságot szedtem.. az allergiára, a vérnyomásra  a strumára, a fájdalomra, a mellékhatásokra… Az állapotom viszont egyre csak romlott, alig bírtam mozogni, a férjem adta rám a zoknit, a cipőt. Az egész családom szenvedett mellettem. Egyik nap az újságban egy ismerősöm fotóját fedeztem fel,  gyógyulása történetét mesélte. Elmentünk hozzá és kértem, hogy adjon tanácsot. Részletesen elmondta, milyen sokat segített rajta a Neuropress terápia és hogy azóta is teljesen rendben van. Csak egymásra néztünk a férjemmel és szinte azonnal időpontot is kértünk.

 

Nagy lelkesedéssel kezdtük a terápiát, de azért nem ment olyan zökkenőmentesen. Fel kellett fognunk, hogy követnünk kell vezető terapeutánk, Vargha Zsolt instrukcióit és a felépülésünk érdekében,  sok mindent  muszáj megváltoztatnunk addigi életvitelünkön. A kezdeti nehézségeken való túllépést követően viszont elhatározásom, elhatározásunk megszilárdult: MINDENT MEGTESZÜNK EGÉSZSÉGÜNK ÉRDEKÉBEN!  ..Egyre jobb lett a közérzetem, az alvásom rendeződött megszűntek az elviselhetetlen fájdalmaim és már a lábam sem dagad.

 

Csak azt bánom, hogy nem előbb találtam rá a terápiára! Köszönök mindent!”

Sikertörténetek, tippek az egészségesebbhez élethez

Iratkozz fel hírlevéllistánkra és nem maradsz le semmiről!

Feliratkozásoddal elfogadod adatkezelési szabályzatunkat.

Tiszteletben tartjuk a személyiségi jogaid és semmilyen kéretlen SPAM levéllel nem bombázunk.

Gyógyultunk sikertörténete - Emésztési panaszok, vese-görcsök

Szombathelyi Gyuláné vagyok. Évekkel ezelőtt epeműtéten estem át,  amivel  rendben is lehetett  volna minden. Ami azonban a kórházból való hazaérkezésemet követően történt, nem kívánom senkinek.. Súlyos emésztési  problémák és napokig tartó vesegörcsök jelentkeztek nálam. Fájdalmaimat nagy dózisú fájdalomcsillapítóval próbálták enyhíteni, ami deig óráig segített ugyan, de a problémát nem szűntette meg. Állandóan kivizsgálásokra jártam. Nagyon el voltam keseredve, és nem láttam a kiutat. Egy kedves ismerősöm javasolta a Neuropress terápiát, áradozott róla, hogy milyen jó, próbáljam ki! Felkerestem a rendelőt és bejelentkeztem. Már az első alkalommal megtetszett az a nyugodt légkör ami fogadott. Soromra várva a rendelő  falain lévő sikertörténeteket  olvastam. Csupa mosolygós fotó, lelkes beszámoló! ..éreztem, hogy jó helyen járok! A kezelésektől aztán egyre jobban éreztem magam, igyekeztem betartani minden tanácsot amivel elláttak. Talán a táplálkozás része volt számomra a legnehezebb, de megküzdöttem azzal is. Boldogan kijelenthetem, hogy meggyógyultam, jól érzem magam, nincsenek görcseim  és energikus vagyok! Köszönöm szépen a segítséget  Vargha Zsolt vezető terapeutának és szakképzett munkatársainak!”

Gyógyultunk sikertörténete - Pajzsmirigy, menstruáció, hőhullámok

„Ágh Andrea vagyok. Panaszaim 2007- ben kezdődtek: rendszertelen menstruáció, hőhullámok, folyamatos testsúlycsökkenés, általános gyengeség. Orvoshoz fordultam. Mivel a  nőgyógyászom különböző vizsgálatok során sem talált semmi kifogásolnivalót, tovább küldött az endokrinológiára. Kiderült, hogy pajzsmirigy alulműködésem van, amire orvosságot írt fel. Reménykedtem, hogy végre jobban leszek, de sajnos az állapotjavulás nem következett be, sőt  a sok gyógyszertől még rosszabbul voltam. Amikor ezt jeleztem, a mellékhatások okozta újabb tünetekre még több orvosságot kaptam, úgy, hogy közben meg sem néztek. Talán ez volt az a pont, amikor úgy döntöttem valami más megoldás után nézek. Az interneten találtam rá az ideg-inger terápiára, reménytkeltő volt, hogy gyógyszertől és mellékhatástól mentesen működik gyógymódjuk.  Felkeresem  a rendelőjüket. Vargha Zsolt úr az állapotfelmérés során feltárta a panaszaim kiváltó okát, javasolta a terápia mielőbbi elkezdését és további életviteli tanácsokkal látott el. A kezelések hatására fokozatosan  enyhülni kezdtek a panaszaim, bár nem mondom, hogy könnyű volt eleinte.., de eldöntöttem- meg akarok gyógyulni és végig csinálom!

A kellemes környezet, a segítőkész személyzet, a kezelőm bíztatása, mind-mind erősítették bennem a kitartást. Gyógyszereimet orvosi felügyelet alatt, fokozatosan elhagyhattam. Pajzsmirigy vizsgálatom eredményei jók lettek, megszűntek a menstruációs panaszaim és ezzel együtt  elmúltak a hőhullámok, valamint a súlyos fogyás is megállt.

Fontosnak tartom kihangsúlyozni, hogy mindezek mellett sokkal energikusabb vagyok, jó a közérzetem, határozottan jól érzem magam a bőrömben! Mindezt a Neuropress terápiának köszönhetem! Köszönöm a segítséget!”

Online bejelentkezés állapotfelmérésre
Rendelőink: Szeged, Kecskemét, Budapest, Győr, Pécs, Dunaszerdahely (SK)

Success! Message received.

bottom of page