top of page

Sikertörténetek
Az öngyógyító folyamatok ereje - Érrendszeri panaszok

János stroke után kereste fel a NeuroPress Terápiát. A hagyományos rehabilitáció sajnos nem segített neki abban, hogy újra tudja használni a bal kezét, viszont a NeuroPress Terápia igen! "Visszakaptam a szabadságomat és a reményt!"

János és a stroke

2018. novemberében stroke-om volt. Szerencsére túléltem, így próbáltam pozitívan állni a dologhoz, de nehezen ment. Elég aktív, dolgos életet élek, mindig a két kezem munkájából éltem, így nagyon nehéz volt elfogadnom, hogy segítségre szorulok. El voltam keseredve. Megkezdődtek a neurológiai kezelések, mivel a bal kezem teljesen el volt zsibbadva és használhatatlan volt. Sajnos a rehabilitációt követően sem volt sokkal jobb, és semmi jóval nem biztattak az orvosok. Azt mondták törődjek bele, hogy ez már így marad.

neuropress.JPG

Stroke után NeuroPress Teápia

Egy ismerősöm javaslatára, elmentem egy állapotfelmérésre a NeuroPress rendelőjébe, ahol nagyon kedvesen fogadtak. Az állapotfelmérésen Vargha Attila elmagyarázta, hogy szervezetemben mi zajlik, mi zajlott, ami miatt a stroke is bekövetkezett, így sokkal könnyebben értettem meg mit, miért javasolnak és a kezelési tervem menetét is elmagyarázták. Megkezdődtek a kezelések. A kezelések folyamán nem csak a kialakult állapotomra fektettek hangsúlyt, hanem az okok megszüntetésére is. Hihetetlen, de már az első pár kezelés után a kezem sokkal jobban mozgott és a zsibbadás is kezdett megszűnni. Rendszeresen jártam és bizakodó voltam. A kezelés sorozat végére nem fájt már a kezem, jobban mozgott, már egyedül is fel tudtam öltözni. Kezelések előtt a pénzt se tudtam kivenni a pénztálcámból, most meg karkörzéseket végzek, amikor kedvem tartja. Nagy boldogság ez számomra! Mindemellett a közérzetem, alvásom is nagyon jó lett, kezdtem újra kiegyensúlyozottá válni. Boldog voltam, vagyok. Visszakaptam, amit annyira vártam: a szabadságom, a reményt. Mindezt a NeuroPress rehabilitációs kezeléseinek köszönhetem. A kezelések befejeztével ígérem, tartom a javaslatokat és próbálok mindent megtenni, hogy az életmódommal csak javítsam, és ne terheljem a szervezetemet. Hálásan köszönöm áldozatos munkájukat és kedvességüket! Köszönettel: Varga János

Online bejelentkezés állapotfelmérésre

arrow&v
Elfogadom az

NEUROPRESS TERÁPIA BUDAPESTEN A XI. kerületben
1114 Budapest, Ulászló u. 38.
Mobil: 06-30/434-7094

NEUROPRESS TERÁPIA BUDAPESTEN A XII. kerületben

1123 Budapest, Kék golyó u. 6.

Mobil: 06-30/777-7033

NEUROPRESS TERÁPIA KECSKEMÉTEN
6000 Kecskemét, Vízöntő u. 9.

Mobil: 06-30/944-2528

NEUROPRESS TERÁPIA GYŐREN
9027 Győr, Madách utca 22.
Tel.: 06-96/313-521
Mobil: 06-70/341-5951

NEUROPRESS TERÁPIA SZEGEDEN
6724 Szeged, Kálvária tér 16. I/D
Mobil: 06-30/372-4600

 

NEUROPRESS TERÁPIA DUNASZERDAHELYEN
Dunaszerdahely, Galántai út 658
Tel: +421-911-627-644

bottom of page