top of page

Sikertörténetek
Az öngyógyító folyamatok ereje - Nőgyógyászati panaszok

Több évnyi sikertelen próbálkozás után, a NeuroPress Terápia segítségével, megszületett Zolika!

 

Férjemmel több évi sikertelen próbálkozás után elhatároztuk, hogy belevágunk a lombikbébi-programba, hátha annak segítségével végre nekünk is születhet kisbabánk.

Egy este azonban az interneten rá találtam egy történetre, melyben egy kedves hölgy leírta, hogyan lett állapotos, s adott életet egy egészséges kislánynak a NeuroPress Terápia segítségével. Hasonló problémákról számolt be, mint, amivel mi is küzdöttünk: hormon- és nőgyógyászati problémák, többszöri vetélés, sok-sok reményt vesztett év, de hatalmas vágy, hogy szülők lehessünk. Utolsó szalmaszálba belekapaszkodva, úgy döntöttünk Mi is megpróbáljuk és felkeressük a terápiát.

Az állapotfelmérés során elhangzott, hogy lehet a mesterséges megtermékenyítés lesz végül a megoldás, de nem szabad feladnom, mert igenis van esély, hogy természetes úton megfoganjon kisbabánk. Nagyon hálás voltam az őszinte szavakért, erős volt bennem a vágy, hogy ennek a holisztikus kezelésnek a segítségével valóra váljon az álmom.

Elkezdődtek a kezelések, amire annak ellenére is szívesen jártam, hogy nem egy kellemes talpmasszírozásról volt szó, hanem fájdalmas, de annál komplexebb kezelésekről. Az első benyomásom Vargha Attiláról, hogy egy őszinte, empatikus, segítőkész ember, aki már az első kezelés alkalmával megnyugtatott. Életmódbeli tanácsait is nagy-nagy szeretettel hallgattam, szigorúan be is tartottam azokat. Hihetetlen volt, hogy a fájdalom ellenére, mindig úgy jöttem ki a rendelőből, mint, aki szárnyakra lelt, feltöltődtem, vitalizálódtam. Heti két alkalommal utaztunk Budapestre és a hosszú út ellenére, a találkozások mindig sok erőt adtak Nekem, hogy tovább csináljam, örömmel jártam a kezelésekre. Egy pár hónapja jártam kezelésekre, amikor csoda történt, állapotos lettem. Örülni szerettem volna, de nem mertem, hisz már voltak vetéléseim, amelyek nagyon mély fájdalmat okoztak. Alig vártam, hogy találkozzunk, hogy megbeszéljük, hogyan akadályozzuk meg, hogy ez megint bekövetkezzen. Ellátott tanácsokkal, s folytattuk a terápiát. Jött a karácsony, s két hétig nem voltam kezelésen, minden nap ott motoszkált bennem, mi lesz, ha megint nem sikerül ez a terhesség sem. Mindvégig tartotta Vargha Attila bennem a lelket, amiért a mai napig nagyon hálás vagyok. Eltelt a január, február, tovább haladtunk a megkezdett úton. Túl voltunk a nagyon kritikus első trimeszteren, majd a 2. trimeszternek is vége lett, jött a 3. trimeszter, s lassan ez is eltelt.

 

Hihetetlen volt, de megcsináltuk! Mi közösen! Egy csodaszép nyári estén megszületett a kisfiúnk, akire oly nagyon, s oly nagy szeretettel vártunk! Hálásak vagyunk, hogy pici kisfiúnk jobbá tette családunk életét, jobb emberré váltunk általa. Ebben az évben végre én is Édesanyaként ünnepelhettem az Anyák napját!

Köszönjük Vargha Attilának és a NeuroPress Terápiának, hogy segítettetek, hogy az álmunk valóra váljon!

Kívánjuk, hogy történetünk erőt ad majd másoknak és minél több gyógyulni vágyón tud majd ez a terápia segíteni, illetve segíti sok család álmának beteljesedését! Hiszem és vallom, hogy egy nő és egy férfi élete, így teljes, egy gyermek által.

Hálásan köszönjük a sok segítséget, türelmet és a szakértelmet, mellyel mindvégig támogattak Minket!

Online bejelentkezés állapotfelmérésre
Tedd meg az első lépést a gyógyuláshoz vezető úton!

Sikeresen elküldted üzenetedet

NEUROPRESS TERÁPIA BUDAPESTEN A XI. kerületben
1114 Budapest, Ulászló u. 38.
Mobil: 06-30/434-7094

NEUROPRESS TERÁPIA BUDAPESTEN A XII. kerületben

1123 Budapest, Kék golyó u. 6.

Mobil: 06-30/777-7033

NEUROPRESS TERÁPIA KECSKEMÉTEN
6000 Kecskemét, Vízöntő u. 9.

Tel.: 06-76/506-764
Mobil: 06-30/944-2528

NEUROPRESS TERÁPIA GYŐRBEN

9027 Győr, Madách utca 22.Tel.: 06-96/313-521 Mobil: 06-70/341-5951


NEUROPRESS TERÁPIA SZEGEDEN
6724 Szeged, Kálvária tér 16. I/C-D
Mobil: 06-30/372-4600

 

NEUROPRESS TERÁPIA DUNASZERDAHELYEN
Dunaszerdahely, Galántai út 658
Tel: +421-911-627-644

bottom of page