Neuropress Terápia

NeuroPress Terápia logó

Mit jelent az állapotfelmérés?

A betegség és a tünetek csak jelek, mi a kiváltó okokat tárjuk fel

Az állapotfelmérés minden esetben előre egyeztetett időpontban történik. Ezt követően, az első alkalommal, Önt egy asszisztens kíséri a vizsgálóba, ahol felveszi az anamnézist, rögzíti személyes adatait és általános tájékoztatásban részesíti a terápiával kapcsolatosan, míg megérkezik az állapotfelmérő.

Az állapotfelmérés során a talpi idegleképeződések vizsgálatát fokozatosan, tapintással/nyomással végzi az állapotfelmérő személy. Ennek során A VIZSGÁLT PONTOKON ÉSZLELT ELVÁLTOZÁSOK NAGYSÁGA, STRUKTURÁLTSÁGA, A PONTOK ÉRZÉKENYSÉGE ÉS KOMBINÁCIÓJA, VALAMINT A FÁJDALOM INTENZITÁSA SZERINT TÖRTÉNIK A SZERVEK ÉS FUNKCIÓK ÁLLAPOTÁNAK FELTÁRÁSA.

Zsolt és Attila

Ezek alapján:

  • Meghatározzuk az aktuális szervi/sejtszintű állapotát

  • Feltárjuk a kiváltó okokat

  • Ismertetjük a szükséges életmódbeli változtatásokat és azok fontosságát

  • Információt nyújtunk a panaszával/betegségével kapcsolatosan

  • Felállítjuk az Ön egyénre szabott kezelési tervét

  • Válaszolunk minden felmerülő kérdésére

  • Megbeszéljük kezelésének menetét

  • Szükség esetén SCIO-Biofeedback (biorezonancia) vizsgálattal kiegészítjük a felmérést a sejtszintű jellemzők konkretizálása érdekében

A vizsgálat eredménye, vagyis az egyéni kezelési terve egy kartonra kerül felvezetésre mely alapján a terapeuta majd a kezeléseket végzi.

A GYÓGYULÁSI FOLYAMAT ELŐREHALADTÁVAL, CÉLUNK A TERÁPIÁS RÁHATÁSUNK MINIMALIZÁLÁSA, EZZEL PÁRHUZAMOSAN MAXIMALIZÁLVA AZ EGYÉN BEFOLYÁSÁT, TESTI-LELKI-SZELLEMI EGÉSZSÉGE FELETT.

A NEUROPRESS TERÁPIA fontosnak tartja, hogy Te tisztában legyél saját szervezeted állapotával, betegségeid/panaszaid megismerésével, hiszen ha már nem ismeretlen valami az ember számára, attól nem fél. A félelem, egy panasz vagy betegség esetén, mindig a gyógyulását gátló tényező. Fontosnak tarjuk a családtagok részvételét az állapotfelmérésen, hiszen Ők is részét képezik az életednek, ezen belül az Te lelki és ezáltal testi gyógyulásának. Terápiánk mellett, elengedhetetlennek tartjuk, hogy kellő felvilágosítást kapj betegségeddel kapcsolatosan és segítsük, hogy megismerd azokat az „eszközöket”, melyek alkalmazásával saját állapotodat is képes leszel javítani. Nem megoldás a betegségbe való beletörődés, ahogy a kizárólag szintetikus orvosságokkal való megalkuvás sem! Változtass, hogy természetes módon tudj egészségesen, függőségek nélkül élni az életed! Mi segítünk neked!