Neuropress Terápia

NeuroPress Terápia logó

SCIO BIOFEEDBACK

A VILÁGVISZONYLATBAN VEZETŐ ELEMZŐ ÉS TERÁPIÁS KÉSZÜLÉK!

A SCIO BIOFEEDBACK készülék, az emberi szervezet sejtszintű elektromos impulzusait méri, elemzi és rögzíti. Ezzel a módszerrel a szervezet komplex állapotáról, működéséről kapunk pontos információkat.

A számos, nyugati klinikán is alkalmazott, világszerte elismert készülékkel pontosítjuk, hogy az egyedi szervezetben milyen folyamatok zajlanak sejtszinten.
A vizsgálat során MEGTUDJUK, MIT KELL KIVEZETNI (vírus, baktérium, toxin stb.), MIT KELL PÓTOLNI (ásványi anyag-, vitamin-, nyomelem-hiány) hogy HONNAN EREDHETNEK A TERHELTSÉGEK (intoleranciák, allergének stb.), illetve mindezek ismeretében, MILYEN TIPUSÚ ÉS MÉRTÉKŰ ÉLETVITELI VÁLTOZTATÁSOK SZÜKSÉGESEK.

Az általunk alkalmazott SCIO BIOFEEDBACK RENDSZER:

KIMUTATJA, MILYEN ANYAGOK VÁLTANAK KI ALLERGIÁS REAKCIÓKAT

scio biofeedback rendszer

MEGMUTATJA MILYEN MIKROELEM- (vitamin-, nyomelem-, ásványi anyag-) HIÁNY ÁLL FENN, és milyen mértékben
RÁMUTAT AZ EGYÉB RIZIKÓ-TÉNYEZŐKRE (pl. érzelmi szféra, stressz, sugárzás, vegyszerek, kémiai anyagok stb.)

BEMÉRI A SZERVEZET ÉLETTANI PARAMÉTEREIT (vitalitás, hidratáltság, pH-egyensúly, bélflóra jellemzői, hormonháztartás sajátosságai, stb.),

MEGJELÖLI A TERHELTSÉGEKET (nehézfém, vírus, baktérium, vegyszer, stb.)

A szoftver körülbelül 50 perc alatt 12.000 ANYAG FREKVENCIA MINTÁJÁT TESZTELI A PÁCIENSEN!

A vizsgálat során elvégzett ALLERGIA-TESZT (nagyságrendileg 300 allergén tesztelésén keresztül) a páciens sejt-szintű reakcióit mutatja különböző allergénekre (a környezetitől az élelmiszer allergénekig). Minden, az egyénre reakciót mutató allergént, a gép ismételten tesztel, a tévedés esélyének minimalizálását szolgálóan. Az eredmények számszerűsítve jelennek meg, tehát egyértelmű értékelést tesznek lehetővé.

AZON ANYAGOK, MELYEKRE TÚLREAGÁL A SZERVEZET (vagyis eltúlzott védekezési reakciót vált ki), JELENTŐSEN LASSÍTJÁK A GYÓGYULÁS ÜTEMÉT, ILLETVE GÁTOLJÁK ANNAK LÉTREJÖTTÉT. A környezeti hatásokra fokozottan érzékeny, készenléti állapotban lévő sejtek ugyanis folyamatosan felhasználják a rendelkezésre álló energiatartalékaikat a védekezésre, a túlélési harcra, így nem marad kapacitásuk a regenerációra.

analízis

HA A PÁCIENS KIIKTATJA ÉLETBŐL A VIZSGÁLAT SORÁN KIMUTATOTT TERHELŐ ANYAGOKAT (lehetősége szerint), BEVEZETI A SEJTSZINTŰ KIJELZÉSEK ALAPJÁN JAVASOLT ÉLETVITELI VÁLTOZTATÁSOKAT, illetve MÉREGTELENÍTŐ KÚRÁKAT, A FÖLERŐSÖDÉS FOLYAMATA GYORSABB LESZ, A GYÓGYULÁS RÖVIDEBB IDŐ ALATT JÖN LÉTRE.

A rendelőinkben végzett SCIO BIOFEEDBACK vizsgálatot -előzetes időpont egyeztetést követően-,a NeuroPress komplex szolgáltatásainak igénybevételétől függetlenül is igénybe veheti bárki, akit érdekel szervezetének aktuális állapota!