Neuropress Terápia

NeuroPress Terápia logó

SCIO BIOFEEDBACK

A VILÁGVISZONYLATBAN VEZETŐ ELEMZŐ ÉS TERÁPIÁS KÉSZÜLÉK!

A SCIO BIOFEEDBACK készülék, az emberi szervezet sejtszintű elektromos impulzusait méri, elemzi és rögzíti. Ezzel a módszerrel a szervezet komplex állapotáról, működéséről kapunk pontos információkat.

A számos, nyugati klinikán is alkalmazott, világszerte elismert készülékkel pontosítjuk, hogy az egyedi szervezetben milyen folyamatok zajlanak sejtszinten.
A vizsgálat során megtudjuk, mit kell kivezetni (vírus, baktérium, toxin stb.), mit kell pótolni (ásványi anyag-, vitamin-, nyomelem-hiány) hogy honnan eredhetnek a terheltségek (intoleranciák, allergének stb.), illetve mindezek ismeretében, milyen tipúsú és mértékű életviteli változások szükségesek.

Az általunk alkalmazott SCIO BIOFEEDBACK RENDSZER:

KIMUTATJA, MILYEN ANYAGOK VÁLTANAK KI ALLERGIÁS REAKCIÓKAT

scio biofeedback rendszer

MEGMUTATJA MILYEN MIKROELEM- (vitamin-, nyomelem-, ásványi anyag-) HIÁNY ÁLL FENN, és milyen mértékben
RÁMUTAT AZ EGYÉB RIZIKÓ-TÉNYEZŐKRE (pl. érzelmi szféra, stressz, sugárzás, vegyszerek, kémiai anyagok stb.)

BEMÉRI A SZERVEZET ÉLETTANI PARAMÉTEREIT (vitalitás, hidratáltság, pH-egyensúly, bélflóra jellemzői, hormonháztartás sajátosságai, stb.),

MEGJELÖLI A TERHELTSÉGEKET (nehézfém, vírus, baktérium, vegyszer, stb.)

A szoftver körülbelül 50 perc alatt 12.000 anyag frekvencia mintája teszteli a páciensen!

A vizsgálat során elvégzett Allergia-teszt (nagyságrendileg 300 allergén tesztelésén keresztül) a páciens sejt-szintű reakcióit mutatja különböző allergénekre (a környezetitől az élelmiszer allergénekig). Minden, az egyénre reakciót mutató allergént, a gép ismételten tesztel, a tévedés esélyének minimalizálását szolgálóan. Az eredmények számszerűsítve jelennek meg, tehát egyértelmű értékelést tesznek lehetővé.

Azon anyagok, melyekre túlreagál a szervezet (vagyis eltúlzott védekezési reakciót vált ki), jelentősen lassítják a gyógyulás ütemét, illetve gátolják annak létrejöttét. A környezeti hatásokra fokozottan érzékeny, készenléti állapotban lévő sejtek ugyanis folyamatosan felhasználják a rendelkezésre álló energiatartalékaikat a védekezésre, a túlélési harcra, így nem marad kapacitásuk a regenerációra.

analízis

Ha a páciens kiiktatja életéből a vizsgálat során kimutatott terhelő anyagokat (lehetősége szerint), bevezeti a sejtszintű kijelzések alapján javasolt életviteli változtatásokat, illetve méregtelenítő kúrákat, a fölerődés folyamata gyorsabb lesz, a gyógyulás rövidebb idő alatt jön létre.

A rendelőinkben végzett SCIO BIOFEEDBACK vizsgálatot -előzetes időpont egyeztetést követően-,a NEUROPRESS komplex szolgáltatásainak igénybevételétől függetlenül is igénybe veheti bárki, akit érdekel szervezetének aktuális állapota!